ΚεντρικήΟμορφιά

Slugging το νέο trend

12/4/2022

To slugging είναι ένα νέο trend – σύμφωνα με τους δερματολόγους είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα δίνοντάς της απαλότητα και λάμψη.

Περιλαμβάνει την κάλυψη του προσώπου με βαζελίνη ως το τελευταίο βήμα μιας νυχτερινής ρουτίνας με στόχο να αποτρέψει την διεπιδερμική απώλεια νερού και να διατηρήσει την υγρασία στο δέρμα.

Το πιο δραστικό προϊόν για slugging είναι η βαζελίνη όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και προϊόντα που περιέχουν καστορέλαιο, shea butter ή άλλα φυτικά έλαια και κερί μέλισσας.

Για να κάνεις slugging στο πρόσωπο σου πρέπει αρχικά να το καθαρίσεις πολύ καλά πριν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις τα προϊόντα στην επιδερμίδα σου.

Στη συνέχεια άπλωσε με τη σειρά τα προϊόντα που παρέχουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα όπως ένα serum με υαλουρονικό οξύ και έπειτα την ενυδατική κρέμα.

Τέλος βάλε μια μικρή ποσότητα  βαζελίνης ώστε να κλειδώσεις την υγρασία στην επιδερμίδα προκειμένου να ενυδατωθεί βαθιά. Το επόμενο πρωί πλένεις το πρόσωπο σου με το καθαριστικό αφαιρώντας τα υπολείμματα βαζελίνης.

Extra tip: Πριν πέσεις για ύπνο φρόντισε να έχεις τοποθετήσει μια πετσέτα πάνω στη μαξιλαροθήκη σου προκειμένου να αποφύγεις να τη λερώσεις, ενώ καλό είναι να έχεις πιάσει τα μαλλιά σου ή να φοράς μια κορδέλα για να μην κολλήσουν στο πρόσωπο σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Για Την Αταξία Του Φρίντριχ

xristiana

Πολλαπλή Σκλήρυνση: Ημερίδα Του Μetropolitan Hospital

xristiana

Γιατί τα primers προσώπου είναι απαραίτητα για το μακιγιάζ σας;

xristiana