ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο μικρός Πολυχρόνης Ταγάρας χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας – Διαγνώστηκε με κυανωτική καρδιοπάθεια

2/6/2022

Κύμα αλληλεγγύης για τον μικρό Πολυχρόνη Ταγάρα, ο οποίος διαγνώστηκε με κυανωτική καρδιοπάθεια.

Ο μικρός Πολυχρόνης, μόλις 16 μηνών, πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα στη Βοστώνη για να χειρουργηθεί. Οι γονείς του ξεκίνησαν έναν τιτάνιο αγώνα για να συγκεντρώσουν το ποσό των 150.000 ευρώ που απαιτείται έως τις 10 Ιουνίου προκειμένου να βοηθήσουν το μικρό τους παιδί.

Για αυτό τον σκοπό ο γνωστός Σύλλογος Φίλων Παιδιών & Εφήβων με νοσήματα που χρήζουν νοσηλείας στο εξωτερικό «Μικρός Πρίγκιπας» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο μικρούλης μας, μόλις 16 μηνών, διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί. Ένα παιδάκι ανά 10.000 γεννήσεις συναντά παρόμοιο πρόβλημα με του Πολυχρόνη.

Η καρδιά του έχει 4 ελαττώματα και ο γιατρός του καλείται να την “κεντήσει”. Κάθε προσευχή μας για τον αγώνα που κάνει να αποκτήσει μια πιο ποιοτική ζωή θα ήταν καλό να τον συνοδεύει σε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής. Χρειάζεται όμως τη στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα. Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί να να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον.

Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί έως τις 10/06/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 €. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Ας γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι στην αλυσίδα αγάπης για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στον μικρό μας Πολυχρόνη».

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Δρόμων Ζωής 2022

xristiana

Ρετινόλη για αρχάριες | Τι να περιμένεις τώρα που την ενέταξες στη ρουτίνα σου

xristiana

Γερμανία: Ρεκόρ παραγωγής ΑΠΕ αλλά και άμεση ανάγκη για νέες μονάδες αερίου

xristiana