ΚεντρικήΟμορφιά

4 διατροφικά tips για επίπεδη κοιλιά

27/4/2022

Το λίπος γύρω από την κοιλιά αποτελεί αιτία έντονης ανησυχίας για τις περισσότερες γυναίκες. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά των ονείρων σου!

Κόψε θερμίδες, χωρίς να το παρακάνεις
Είναι γνωστό ότι πρέπει να κόψεις θερμίδες για να προκαλέσετε απώλεια βάρους. Παρ’ όλα αυτά, ο περιορισμός των θερμίδων στον μη επιθυμητό βαθμό μπορεί να αποβεί αντιπαραγωγικός. Η κατανάλωση πολύ λίγων θερμίδων μπορεί να προκαλέσει σημαντική μείωση στον μεταβολικό σου ρυθμό ή στον αριθμό των θερμίδων που καις σε καθημερινή βάση. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ιδανικό να περιορίσεις την πρόσληψη θερμίδων πάρα πολύ ή για πολύ καιρό, κάν’ το λοιπόν με μέτρο.

Πάρε προβιοτικά
Τα προβιοτικά είναι ζωντανά βακτήρια που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους και στη συντήρησή του. Η πρόσληψη προβιοτικών μπορεί να βελτιώσει την ωφέλιμη χλωρίδα του εντέρου, μειώνοντας τον κίνδυνο αύξησης του σωματικού βάρους και συσσώρευσης λίπους στην κοιλιά. Μερικές πηγές προβιοτικών είναι το γιαούρτι, το ξινολάχανο και οι ελιές.

Κατανάλωσε τρόφιμα πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
Τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ανήκουν στα «καλά λίπη». Η μεσογειακή διατροφή είναι ένα παράδειγμα μιας δίαιτας που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και έχει συνδεθεί με πολλά οφέλη για την υγεία. Μερικά από τα τρόφιμα που είναι πλούσια σ’αυτά τα λιπαρά οξέα είναι το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο

Πιες καθημερινά αρκετό νερό
Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τρόποι με τους οποίους το νερό μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις ένα επίπεδο στομάχι. Καταρχάς, μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους με την προσωρινή αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού σου. Δεύτερον, το νερό πριν από τα γεύματα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κορεσμό. Τρίτον, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας . Δοκίμασε να πίνεις ένα μεγάλο ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα. Θα σε βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Φωτοχημικό «νέφος»: Τι είναι και ποιες οι επιπτώσεις του στην υγεία

xristiana

Σημαντική Διημερίδα Για Την Επιρροή Του Αθλητισμού Στην Ψυχική Υγεία Των Νέων

xristiana

Αλατόνερο: Πρέπει ή όχι να το επιλέγετε για το πλύσιμο του δέρματός σας

xristiana