ΚεντρικήΟμορφιά

Τι να αποφύγω για να έχω στητό στήθος;

21/4/2022

Το όμορφο στήθος, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, έχει κι αυτό τα μυστικά προκειμένου να διατηρηθεί στο… ύψος του. Πάμε να δούμε τι θα πρέπει να αποφεύγεις αν θέλεις να το διατηρήσεις όμορφο και στητό.

Εξαντλητικές δίαιτες

Όλες προσέχουμε τη διατροφή μας και κάνουμε κατά καιρούς δίαιτα. Όταν όμως ακολουθείς αυστηρά προγράμματα διατροφής ή εξαντλητικές δίαιτες που προκαλούν απότομη μείωση βάρους, υπάρχει κίνδυνος να χαλαρώσει απότομα το στήθος σου. Το στήθος αποτελείται από έναν αδένα που περιβάλλεται από λιποκύτταρα. Δε στηρίζεται από μυς, επομένως όταν αδυνατίζεις απότομα και χωρίς να κάνεις παράλληλα γυμναστική, το στήθος χαλαρώνει επικίνδυνα.

Ηλιοθεραπεία

Ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της επιδερμίδας. Αποφεύγοντάς τον αποφεύγεις την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων καθώς και καφέ κηλίδων. Η ευαίσθητη περιοχή του στήθους χρειάζεται έξτρα προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Φόρεσε ένα ωραίο μαγιό, αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας και μείνε μακριά από τον ήλιο τις επικίνδυνες ώρες, 11:00-16:00.

Να μένεις όλη μέρα χωρίς σουτιέν

Ακόμη και αν έχεις μικρό στήθος, το σουτιέν είναι απαραίτητο, κάθε μέρα, ό,τι και αν κάνεις. Διάλεξε ένα σουτιέν που θα το «αγκαλιάζει»  και θα το συγκρατεί, χωρίς να το πιέζει, για να αισθάνεσαι άνετα στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Nude makeup: 4 βασικοί κανόνες για άψογο αποτέλεσμα

xristiana

Δαδιά-πυρκαγιά: Η νέα εκτίμηση για τις καμένες εκτάσεις

xristiana

CHRISTMAS BAZAAR – Σωματείο Α.Με.Α Ο ΣΩΤΗΡ

xristiana