ΚεντρικήΟμορφιά

5 tips μακιγιάζ για λεπτά χείλη

21/4/2022

Δεν χρειάζεται όλες να έχουμε τα χείλη της Αντζελίνα Τζολί. Σίγουρα και τα λεπτά καλοσχηματισμένα χείλη προσδίδουν χάρη και ευγένεια στο πρόσωπο. Μερικές συμβουλές για το μακιγιάζ τους είναι πάντα χρήσιμες.

Απόφυγε τα έντονα κόκκινα κραγιόν
Αγαπάμε τα σκούρα χείλη αλλά οι έντονες αποχρώσεις τείνουν να τραβούν την προσοχή στο πρόβλημα. Αντιθέτως, τα nude και τα απαλά ροζ είναι τα ιδανικότερα. Χρησιμοποίησε μολύβι λίγο έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σου. Στη συνέχεια, γέμισε εντελώς τα χείλη σου με μολύβι. Ολοκληρώνεις με ένα κρεμώδες κραγιόν σε παρόμοια απόχρωση και απολαμβάνεις τη μαγεία της οπτικής ψευδαίσθησης.

Προσοχή με το lip gloss
Μην προσθέσεις λάμψη παντού. Άπλωσε μια πινελιά στο κέντρο των χειλιών σου πάνω και κάτω. Αυτό θα αντανακλά το φως και θα τους δώσει ένα τρισδιάστατο εφέ. Ολοκλήρωσε με highlighter ή σκιά ματιών στο χρώμα της σαμπάνιας στην κορυφή του άνω χείλους για να προσθέσεις οπτικό βάθος.

Εστίασε στα μάτια
Έντονα φρύδια, μακριές βλεφαρίδες και smoky βλέφαρα: Μη φοβάσαι να αναδείξεις τα μάτια σου για να καμουφλάρεις τα λεπτά χείλη σου. Και αφού έχεις επιλέξει κάτι nude για τα χείλη, ένα πιο έντονο μακιγιάζ ματιών δεν θα φαίνεται υπερβολικό.

Κράτα τα ενυδατωμένα
Το να διατηρείς τα χείλη σου ενυδατωμένα είναι το κλειδί για να φαίνονται πιο γεμάτα. Πάρε μια οδοντόβουρτα και με κυκλικές κινήσεις τρίψε απαλά τα χείλη σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Έπειτα εφάρμοσε το lip balm σου και είσαι έτοιμη!

Περιποιήσου τα χείλη σου τη νύχτα
Η αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος δεν πρέπει να σταματά στην κρέμα ματιών σου. Αναζήτησε μια νυχτερινή θεραπεία χειλιών με πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ που θα τα βοηθήσει να μαλακώσουν και θα εξομαλύνει τις γραμμές στην περιοχή ενώ κοιμάσαι.

Related posts

Βρήκαν τον “διακόπτη” που σταματάει τα αυτοάνοσα νοσήματα

xristiana

Δ. Ωραιοκάστρου: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Για Την Αναγνώριση Θυμάτων Trafficking Και Την Ασφαλή Χρήση Του Διαδικτύου

xristiana

Νάξος: Πυρκαγιά στην περιοχή Δανακός

xristiana