ΚεντρικήΟμορφιά

Ένας mini οδηγός για καλοσχηματισμένα, τέλεια φρύδια

6/2/2022

Ας ξεκινήσουμε με ένα κλισέ, που όμως είναι μια αναμφίβολη αλήθεια στον χώρο της ομορφιάς: τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα του προσώπου.

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο έχουν τη δύναμη να αναδείξουν την περιοχή των ματιών αλλά και το βλέμμα σου με τον καλύτερο τρόπο. 

Δεν είναι τυχαίο που όσες φορές φροντίζεις τα φρύδια σου, αλλάζει σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπό σου – προς το καλύτερο.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις όσον αφορά το σχήμα τους είναι να τους δώσεις αυτό που κολακεύει τα δικά σου μάτια και χαρακτηριστικά προσώπου. Άπαξ και βρεις το σωστό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα περιποιείσαι συχνά αλλά και να φροντίζεις να τα αναεδικνύεις με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Τι εννοούμε; Υπάρχουν, όπως γνωρίζεις, πολλά brow tools που βοηθούν στο να δίνεις σχήμα, χρώμα και ένταση στα φρύδια σου, ενώ προσφέρονται και για διόρθωση τυχόν λαθών (πχ το παραέκανες με το τσιμπιδάκι και άφησες κενά).

Στο παρακάτω mini tutorial, η beauty expert Βασιλική Καρανζογιάννη σού δείχνει πώς μπορείς να αποκτήσεις ονειρεμένα φρύδια σε μόλις 5 βήματα, αξιοποιώντας τα εργαλεία μακιγιάζ φρυδιών που υπάρχουν – και που καλό είναι να βρίσκονται στο νεσεσέρ σου.

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διάλεξη για την Κλιματική Αλλαγή

xristiana

Το 10ο Kallithea Run επιστρέφει φέτος με επετειακή διάθεση!

xristiana

1ο Διεθνές Φεστιβάλ «Video Art Projects»

xristiana