ΚεντρικήΚοινωνικά

«Σίδερα που αναπνέουν, ξύλα που φτερουγίζουν, εικόνες που λάμπουν»

28/9/2025

Από τις 5 έως τις 12 Οκτωβρίου 2025, το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης μετατρέπεται σε έναν χώρο όπου η φωτογραφία και η εικαστική τέχνη συνομιλούν με το συνειδητό και το ασυνείδητο. Ο Γιώργος Σαράντης, καλλιτέχνης που δεν υιοθετεί ταμπέλες, παρουσιάζει την 3η ατομική του έκθεση: Georgios Sarantis Art & Photography 3.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025 στις 18:00. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον καλλιτέχνη, να ξεναγηθούν στην ιστορία κάθε έργου και να ακούσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι», Στέλιος Μαρούλης, θα αναδείξει στην ομιλία του τις αόρατες γέφυρες ανάμεσα στη δημιουργία και την κοινωνία ενώ η ψυχολόγος Όλγα Παγανέλη, θα αναλύσει πώς η δημιουργία και η τέχνη αγαλλιάζουν και θεραπεύουν τον θεατή, αφυπνίζοντάς τον συναισθηματικά.

Προλογίζει η Αναστασία Πουλοπούλου, Δημοσιογράφος και Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Γιώργου Σαράντη.

Ώρες λειτουργίας Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Ηλιούπολης: 10:30-13:30 και 17:30-20:30. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου (Πλατεία Φλέμινγκ). Είσοδος ελεύθερη.

Related posts

Οι Πολίτες Του Δήμου Διονύσου Γίνονται Αϊ Βασίληδες

xristiana

Ήπιος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

xristiana

Γιορτή Πολιτισμού και Δημιουργίας από τα Σχολεία της Πόλης

xristiana