ΚεντρικήΠεριβάλλον

Ήπιος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

23/3/2024

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια μέχρι το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρειοανατολικά τους 15 με 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και κυρίως στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Δευτέρας βαθμιαία θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Kobido massage: Το επαναστατικό μασάζ στο πρόσωπο που αντικαθιστά το face lift!

xristiana

Δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης για την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βέροιας

xristiana

Πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας με τρεις απλούς τρόπους

xristiana