ΚεντρικήΜαγειρική

Νηστίσιμη μους σοκολάτας

14/4/2025

Υλικά

  • 240 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
  • 100 γρ. κουβερτούρα υγείας
  • 120 γρ. γάλα (φυτικό)

Εκτέλεση

  1. Σουρώστε τα φασόλια από την κονσέρβα.
  2. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και ζεστάνετε πολύ καλά το γάλα.
  3. Βάλτε τα φασόλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε τη σοκολάτα και το ζεστό γάλα.
  4. Χτυπήστε καλά μέχρι η μους να γίνει λεία και σερβίρετε σε ένα μπολ.
  5. Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για 1 ώρα και απολαύστε! 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Μετά την παραλία: 5 βήματα φροντίδας για δέρμα και μαλλιά

xristiana

Δωρεάν Rapid Tests Και Την Ερχόμενη Εβδομάδα Στον Δ. Ωραιοκάστρου

xristiana

Να πάρει άμεσα θέση η ΚΕΔΕ για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου για τα άτομα με αναπηρία

xristiana