17\3\2025
Υλικά
50 γρ. μαύρη σοκολάτα 70%.
50 γρ. λευκή σοκολάτα
40 γρ. πραλίνα σοκολάτας
15 γρ. φουντούκια ψιλοκομμένα
Καλούπια σιλικόνης σε σχήμα καρδιάς
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού σοκολάτα σε κάθε καλούπι περνώντας καλά και τις εσωτερικές άκρες. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά στην κατάψυξη.
Εν τω μεταξύ, λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί, προσθέτουμε την πραλίνα σοκολάτας και τα ψιλοκομμένα φουντούκια. Βγάζουμε τη φόρμα από την κατάψυξη και γεμίζουμε με το μείγμα φουντουκιού και την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
Μόλις περάσει η ώρα, τελειώνουμε καλύπτοντας τις καρδιές με την τελευταία στρώση μαύρης σοκολάτας και αφήνουμε να σφίξει στην κατάψυξη για 10 λεπτά. Τώρα ας μεταφέρουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο και ας περιμένουμε 2 ώρες πριν τα ξεφορμάρουμε.
Πηγή: https://jenny.gr