ΚεντρικήΚοινωνικά

όπερα Γκαλά με ναπολιτάνικες μελωδίες

16/12/2024

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης και μια ομάδα λυρικών καλλιτεχνών υπό την επιμέλεια του Σταύρου Γιαννούλη σας προσκαλούν σε ένα εορταστικό οπερετικό γκαλά, με διάσημα ναπολιτάνικα τραγούδια και ιταλικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η παράσταση με τίτλο «Sole mio» θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27, στον 2ο όροφο, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου του 2024 και ώρα 20:00.

Οι συντελεστές της παράστασης

Ουρανία Αντωνοπούλου, σοπράνο

Δημόκριτος Τσάνταλος, τενόρος

Θεοχάρης Πουρσανίδης, βαρύτονος

Και στο πιάνο η Βαλέρια Χαριτίδου

Την επιμέλεια την έχει ο Σταύρος Γιαννούλης

 Στη συναυλία αυτή θα ταξιδέψουμε στη νότια Ιταλία με τις πιο γνωστές Ναπολιτάνικες μελωδίες που όλοι γνωρίζουμε: Ο Sole mio, Torna a Sorriento, Core ngrato, I te vurria, Τu ca nun chiagne, il bacio είναι κάποιοι από τους τίτλους που νοερά θα μας μεταφέρουν σε ένα πιο ρομαντικό νοτιο-ιταλιάνικο έδαφος.

Related posts

Αγγούρι: Διατροφική αξία – Τα 6 οφέλη για την υγεία μας

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στη Μνήμη Του Ιάσονα Πανταζή

xristiana

Γιατί οι πάσχοντες από λύκο και άλλα ρευματικά νοσήματα πρέπει να πίνουν καφέ

xristiana