ΚεντρικήΚοινωνικά

Ημερίδα για τον καρκίνο του Μαστού, στο Δημαρχείο Γλυφάδας

22/10/2024

Πληροφορίες πολύτιμες και ενημέρωση για τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα θα ακουστούν στην ημερίδα με θέμα: «Ο καρκίνος του μαστού στη διάρκεια των χρόνων» που διοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή» και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, την προσεχή Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Πρόεδρος του Συλλόγου «Μαζί για τη Ζωή», Δημοτική Σύμβουλος, πρ. Αντιδήμαρχος Σάσα Πατεράκη. Θα μιλήσουν:

Ευάγγελος Φιλόπουλος, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Κλινικής Μαστού Ευρωκλινικής Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Χρήστος Πανόπουλος, Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Ογκολογικής Κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών.

Παντελής Σκάρλος, Ακτινοθεραπευτής, Διευθυντής Β΄Κλινικής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Metropolitan Hospital.

Νένα Δεσκουλίδη, Πλαστικός Χειρουργός, Επιμελήτρια Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Θα κολουθήσει κοκτέϊλ στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου..

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Εντοπίστηκε η πρώτη μαύρη τρύπα που είναι το φεγγάρι μιας μεγαλύτερης μαύρης τρύπας (βίντεο)

xristiana

Νιόκι στο φούρνο με μοτσαρέλα και λουκάνικα

xristiana

Διατροφολόγος του Χάρβαρντ αποκαλύπτει το Νο1 θρεπτικό συστατικό για έναν υγιή εγκέφαλο

xristiana