ΚεντρικήΠεριβάλλον

Θέρμανση: Έρχεται επιδότηση για όλες τις μορφές – Από 100 έως 1.000 ευρώ το ποσό (vid)

17/10/2024

Εντός των επόμενων ημερών η υπογραφή της ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης, το οποίο θα περιλαμβάνει επιδότηση για όλες τις μορφές θέρμανσης, δηλαδή πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, δήλωσε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.
«Θα υπάρχει μεγαλύτερη επιδότηση σε όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα για την θέρμανση» συμπλήρωσε.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την επιδότηση που θα δοθεί για όλες τις μορφές θέρμανσης διευκρίνισε ότι οι δικαιούχοι θα κάνουν αίτηση μέσω της ίδιας πλατφόρμας, ότι το ποσό της επιδότησης θα κυμαίνεται από 100 έως 1.000 ευρώ και θα ισχύσουν τα ίδια με πέρσι εισοδηματικά και άλλα κριτήρια για να καθοριστούν οι δικαιούχοι.

Ειδικά στο επίδομα θέρμανσης έχουμε πολύ μεγαλύτερα εισοδηματικά κριτήρια από οποιοδήποτε άλλο επίδομα και αυτά διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Κάθε τόσο πρέπει να υπάρχει και μια προσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων, αλλά πότε αυτό γίνεται είναι αρμοδιότητα του Υπ. Οικονομικών», ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης.

Το τελικό ποσό, όπως είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα προκύψει από τον υπολογισμό όλων των δεδομένων, βάσει και του ισχύοντος από πέρσι συστήματος χωρισμού της Ελλάδας σε 12.000 σημεία και τον ορισμό του πόσο κρύο ή ζέστη έκανε σε κάθε περιοχή.

Πηγή: https://www.newmoney.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Οι πασίγνωστες θαυματουργές ενέσεις που λύνουν τα προβλήματα στύσης

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Born to be Different

xristiana