ΚεντρικήΜαγειρική

Τραγανές μπουκιές σολομού με παρμεζάνα

8/10/2024

Υλικά

  • 500 γρ. σολομό
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τον σολομό σε κύβους.
  2. Βάλτε το σολομό σε ένα μπολ, προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε απαλά μέχρι τα κομμάτια σολομού να ανακατευτούν από όλες τις πλευρές.
  4. Τηγανίστε στο air fryer στους 180 βαθμούς για 6 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  5. Γαρνίρετε με μαϊντανό και συνοδέψτε με βραστό μπρόκολο.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Καρκίνε, τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή!»

xristiana

Παρουσιάσεις ΠΜΣ “Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου” του ΠΑΠΕΙ

xristiana

Νόσος Αλτσχάιμερ: Από ποιον γονέα την κληρονομούμε;

xristiana