ΚεντρικήΠεριβάλλον

Καιρός: Έως τους 40 ο υδράργυρος αλλά και τοπικές βροχές – καταιγίδες

4/8/2024

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Κυριακή με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 35 με 36 και τοπικά τους 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και πιθανώς τους 40 βαθμούς, στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

12ο Φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός» από τον Δήμο Πλατανιά

xristiana

Ψηφιακή εκδήλωση για τον Διαδικτυακό Εκφοβισμό στο πλαίσιο των «Δράσεων Ψηφιακής Κουλτούρας»

xristiana

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – Τετραήμερες εκδηλώσεις

xristiana