ΚεντρικήΟμορφιά

8 τρόποι για να τονίσεις τη μέση σου

28/6/2022

Η μόδα έχει πολλά τρικ που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια άψογη εμφάνιση, που θα σε κολακεύει και θα “καλύπτει” με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες. Έτσι, αν διαθέτεις σωματότυπο “κλεψύδρα”, ο καλύτερος τρόπος για να τον αναδείξεις είναι να τονίσεις τη μέση σου.

 1- Οτιδήποτε ψηλόμεσο: Επίλεξε ένα παντελόνι ή μια φούστα που θα τελειώνει πάνω από τον αφαλό σου, η επιλογή αυτή τονίζει τη μέση σου και “αγκαλιάζει” ιδανικά τις καμπύλες σου.

 2- Οι κάθετες ρίγες: Ο γενικός κανόνας λέει ότι οι κάθετες ρίγες “κόβουν” πόντους και δίνουν μπόι, αξιοποιήσέ τες για να κολακεύσεις τον κορμό σου.

 3- Τα φαρδιά παντελόνια: Εκτός του ό,τι “καμουφλάρουν” και δεν τονίζουν την περιφέρεια, δημιουργούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο κάτω και το πάνω μέρος του κορμού σου, τονίζοντας τη μέση σου- κι όχι τα “αδύνατα” σημεία.

4- Οι μπλούζες peplum: Ένα πολύ κολακευτικό κομμάτι, οι μπλούζες ή σακάκια ή ακόμα και φούστες peplum είναι ιδανικές γιατί “κόβουν”, “καμουφλάρουν” (κοιλίτσα και περιφέρεια) και κολακεύουν.

 5- Ένα στενό φόρεμα με “λωρίδες” στα πλαϊνά: Το trick αυτό τραβάει τα βλέμματα στον κορμό και τη μέση και κολακεύει τη σιλουέτα – κλεψύδρα.

 6- Wrap φόρεμα: Έχουν γίνει must επιλογή και κολακεύουν πολύ τις σιλουέτες με καμπύλες, ενώ τονίζουν τη μέση και το μπούστο.

 7- Σακάκι με ζώνη στη μέση: Θα τονίσει τη μέση σου και θα τραβήξει τα βλέμματα εκεί.

 8- Η ζώνη στη μέση γενικά: Τονίζει τη μέση και, όπως και προηγουμένως, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Online Διαδραστική Εκδήλωση: Η Επιρροή της Πανδημίας στα Δικαιώματα & τη Θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία Σήμερα

xristiana

Περπάτημα: Πότε είναι αποτελεσματικό αγχολυτικό και πότε μας στρεσάρει

xristiana

Δράση Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης Για Την Ενδυνάμωση Των Ατόμων Με Αναπηρία, Των Ατόμων Με Χρόνιες Παθήσεις Και Των Οικογενειών Τους Θα Πραγματοποιηθεί Στο Δημαρχείο Βέροιας

xristiana