ΚεντρικήΠεριβάλλον

Φωτιές στην Ελλάδα

10/8/2026

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το νωρίς το πρωί της Δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στον Κουβαρά Αττικής.

Πλέον έχει οριοθετηθεί η περίμετρος της πυρκαγιάς αλλά μέσα στην περίμετρο υπάρχουν πολλά καπνογόνα σημεία, όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Έφη Παπαβραμοπούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, αντιμετωπίζοντας αυτά τα καπνογόνα σημεία, εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας “Be Your Own Boss”

xristiana

Πώς θα καταλάβετε αν τα γυαλιά ηλίου σας προστατεύουν όντως τα μάτια σας – Έτσι θα επιλέξετε τα καλύτερα

xristiana