ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία

21/5/2026

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, υπενθυμίζοντας πως οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068. Όσοι πολίτες συμμετάσχουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) τους.

Η αιμοδοσία θα γίνει από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» και υποστηρίζεται από την Ένωση Γονέων Δήμου Ωραιοκάστρου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παιδικών σταθμών Δ.Ε.

Ωραιοκάστρου, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΙΣΟΝ Στρατηγάκης Ωραιοκάστρου, τον Σύλλογο Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη», τον Φυσιολατρικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου  «Αέναος».

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη δωρεά του μυελού των οστών και όσοι πολίτες επιθυμούν θα μπορούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Related posts

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για τον πρώτο πρωινό καφέ – Πότε να πιούμε τον τελευταίο καφέ της ημέρας

xristiana

Μία «φανταστική» Παραμονή Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους

xristiana

Lash tint: Μπορείς να βάψεις τις βλεφαρίδες σου στο σπίτι;

xristiana