ΚεντρικήΠεριβάλλον

Καιρός: Χριστούγεννα με βροχές και καταιγίδες – Πού αναμένονται έντονα φαινόμενα

25/12/2025

Χριστούγεννα με έντονα φαινόμενα προβλέπονται σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) καθώς αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία έως το μεσημέρι και στην ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου έως και το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία (περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας και Τρικάλων), τη δυτική και κεντρική Στερεά (περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας) και τη δυτική Πελοπόννησο βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές έως τις πρώτες πρωινές ώρες, στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί και από τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρχουν μόνο αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Related posts

«Η Καλαμαριά αφηγείται»

xristiana

Ένας Αγώνας Μπάσκετ Για Την Πρόληψη Του Καρκίνου Του Μαστού

xristiana

Έως και τις 19 Αυγούστου τα δωρεάν θαλασσινά μπάνια σε παραλίες του Δήμου Θηβαίων

xristiana