4–5 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες σε λεπτές λωρίδες
400 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα)
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
2 κ.σ. πέστο κόκκινης πιπεριάς (πικάντικο)
400–450 ml νερό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1: Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο ταψί και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 2: Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στον αέρα, για 40–45 λεπτά, καλύπτοντας το ταψί με αλουμινόχαρτο καθ’ όλη τη διάρκεια του μαγειρέματος.