ΚεντρικήΚοινωνικά

Κυριακή στη Βιβλιοθήκη» Γνωριμία με το παιδικό βιβλίο «Η Βέρα φυτεύει μια βελανιδιά»

17/5/2025

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της την Κυριακή 18 Μαΐου στις 11:00 το πρωί, για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη φαντασία, δημιουργικότητα και ανακάλυψη.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης δράσης «Κυριακή στη Βιβλιοθήκη», θα έχουμε τη χαρά να γνωρίσουμε το παιδικό βιβλίο «Η Βέρα φυτεύει μια βελανιδιά» από τις εκπαιδευτικούς Αυγή Καρυακάτζη και Μαρία Σκρέτα. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε έναν κόσμο όπου η αγάπη για το περιβάλλον και η δύναμη της φύσης πρωταγωνιστούν, μαθαίνοντας για την αξία της φροντίδας και της προστασίας των δέντρων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών και θα περιλαμβάνει αφηγηματική ανάγνωση, διαδραστικά παιχνίδια και δημιουργικά εργαστήρια.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία των βιβλίων, να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες και να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, ενώ παράλληλα θα μάθουν την αξία της δεντροφύτευσης μέσα από διασκεδαστικούς τρόπους.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί μια ακόμα ξεχωριστή «Κυριακή στη Βιβλιοθήκη»!

 

Related posts

Γαλλία: Το 2022 το θερμότερο έτος από το 1900

xristiana

Έμφραγμα: Δύο συμπτώματα που προειδοποιούν ακόμη και 30 χρόνια νωρίτερα

xristiana

4 συστατικά που πρέπει να αποφεύγετε στις DIY συνταγές περιποίησης της επιδερμίδας σας

xristiana