ΚεντρικήΜαγειρική

Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί

2/5\2025

Υλικά

  • 200 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
  • 1 συσκευασία έτοιμο πέστο
  • 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • Eλαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
  2. Προσθέστε το ρύζι και τηγανίστε το για 1 λεπτό.
  3. Ρίξτε στην κατσαρόλα το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.
  4. Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.
  5. Ανακατέψτε το πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.
  6. Σερβίρετε με το υπόλοιπο τυρί.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr..

Related posts

Έρχονται αυστηρότερα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση στις ράμπες ΑμεΑ

xristiana

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και ΚΔΑΠ του ΔΟΚΟΙΠΠ, του Δήμου Χανίων

xristiana

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 για τον Δήμο Μεσολογγίου συνεχίζεται!

xristiana