2/5\2025
Υλικά
- 200 γρ. ρύζι για ριζότο
- 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
- 1 συσκευασία έτοιμο πέστο
- 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
- Eλαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
- Προσθέστε το ρύζι και τηγανίστε το για 1 λεπτό.
- Ρίξτε στην κατσαρόλα το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.
- Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.
- Ανακατέψτε το πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.
- Σερβίρετε με το υπόλοιπο τυρί.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr..