ΚεντρικήΜαγειρική

Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί

2/5/2025

Υλικά

  • 200 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
  • 1 συσκευασία έτοιμο πέστο
  • 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • Eλαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
  2. Προσθέστε το ρύζι και τηγανίστε το για 1 λεπτό.
  3. Ρίξτε στην κατσαρόλα το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.
  4. Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.
  5. Ανακατέψτε το πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.
  6. Σερβίρετε με το υπόλοιπο τυρί.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Τα “αστέρια” της Α1 του Μπάσκετ δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ

xristiana

Έλληνες ερευνητές ανέπτυξαν δύο καινοτόμες χημικές ουσίες για τη δημιουργία φαρμάκων κατά της Covid-19

xristiana

Δήμος Αθηναίων: Ενημερωνόμαστε Για Το Πώς Φροντίζουμε Τους Τετράποδους Φίλους Μας!

xristiana