ΚεντρικήΜαγειρική

Νηστίσιμη μους σοκολάτας

14/4/2025

Υλικά

  • 240 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
  • 100 γρ. κουβερτούρα υγείας
  • 120 γρ. γάλα (φυτικό)

Εκτέλεση

  1. Σουρώστε τα φασόλια από την κονσέρβα.
  2. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και ζεστάνετε πολύ καλά το γάλα.
  3. Βάλτε τα φασόλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε τη σοκολάτα και το ζεστό γάλα.
  4. Χτυπήστε καλά μέχρι η μους να γίνει λεία και σερβίρετε σε ένα μπολ.
  5. Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για 1 ώρα και απολαύστε! 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Πώς να συμπεριφέρεστε σε κάποιον με διπολική διαταραχή – 8 πράγματα που δεν πρέπει να του πείτε

xristiana

Κορωνοϊός: 3.953 κρούσματα, 63 θάνατοι, 307 σε ΜΕΘ

xristiana

Οι 10 καλύτερες skincare συμβουλές για την επιδερμίδα άνω των 40

xristiana