ΚεντρικήΜαγειρική

Νηστίσιμη μους σοκολάτας

14/4/2025

Υλικά

  • 240 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
  • 100 γρ. κουβερτούρα υγείας
  • 120 γρ. γάλα (φυτικό)

Εκτέλεση

  1. Σουρώστε τα φασόλια από την κονσέρβα.
  2. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και ζεστάνετε πολύ καλά το γάλα.
  3. Βάλτε τα φασόλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε τη σοκολάτα και το ζεστό γάλα.
  4. Χτυπήστε καλά μέχρι η μους να γίνει λεία και σερβίρετε σε ένα μπολ.
  5. Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για 1 ώρα και απολαύστε! 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Πολλή βροχή σε Σποράδες, Εύβοια και Πελοπόννησο το Σάββατο – Μπαράζ κεραυνών στα κεντρικά και νότια

xristiana

Αττική: Πύρινο μέτωπο και σε δασική έκταση στον Ασπρόπυργο

xristiana

Πρωτοβουλία για λιγότερα αδέσποτα στην Ελλάδα

xristiana