ΚεντρικήΜαγειρική

Νηστίσιμη μους σοκολάτας

14/4/2025

Υλικά

  • 240 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
  • 100 γρ. κουβερτούρα υγείας
  • 120 γρ. γάλα (φυτικό)

Εκτέλεση

  1. Σουρώστε τα φασόλια από την κονσέρβα.
  2. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και ζεστάνετε πολύ καλά το γάλα.
  3. Βάλτε τα φασόλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε τη σοκολάτα και το ζεστό γάλα.
  4. Χτυπήστε καλά μέχρι η μους να γίνει λεία και σερβίρετε σε ένα μπολ.
  5. Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για 1 ώρα και απολαύστε! 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Copernicus: «Άνευ προηγουμένου» θερμοκρασίες τον Απρίλιο – Τα αρνητικά ρεκόρ συνεχίζονται

xristiana

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Αύξηση ρεκόρ σε παιδιά και νέους – Ποια υγιεινά τρόφιμα ενοχοποιούνται

xristiana

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Από Τον Σύλλογο “Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο”

xristiana