ΚεντρικήΜαγειρική

Νηστίσιμη μους σοκολάτας

14/4/2025

Υλικά

  • 240 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
  • 100 γρ. κουβερτούρα υγείας
  • 120 γρ. γάλα (φυτικό)

Εκτέλεση

  1. Σουρώστε τα φασόλια από την κονσέρβα.
  2. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και ζεστάνετε πολύ καλά το γάλα.
  3. Βάλτε τα φασόλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε τη σοκολάτα και το ζεστό γάλα.
  4. Χτυπήστε καλά μέχρι η μους να γίνει λεία και σερβίρετε σε ένα μπολ.
  5. Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για 1 ώρα και απολαύστε! 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Πώς θα καθαρίσετε τέλεια τα σφουγγαράκια μακιγιάζ

xristiana

“Με Γαρύφαλλο στο Πέτο”: Συναυλία για την στήριξη του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ Μαγνησίας

xristiana

Τα Νέα Έργα ΣΔΙΤ Με Έμφαση Στην Τοπική Ανάπτυξη Στο 4ο ΣΔΙΤ Forum

xristiana