ΚεντρικήΚοινωνικά

¨Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες ΔΕΠΥ – Δυσλεξία – Διαταραχές Λόγου – Ομιλίας – Πρώιμη Ανίχνευση – Αντιμετώπιση¨

7/4/2025

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Β΄ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Neurofeedback ΟΡΘΟΓΝΩΣΙΑ διοργανώνουν ενημερωτική ομιλία στις 9 Απριλίου 2025 και ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο, (Μοναστηρίου 93 – 1ος όροφος) με θέμα: ¨Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες ΔΕΠΥ – Δυσλεξία – Διαταραχές Λόγου – Ομιλίας – Πρώιμη Ανίχνευση – Αντιμετώπιση¨ και δωρεάν διαγνωστικές αξιολογήσεις για παιδιά και ενήλικες στα πλαίσια κοινωνικού έργου με σκοπό την πρόληψη.

Η ανίχνευση προβλημάτων λόγου και ομιλίας πρέπει να γίνεται έγκαιρα ώστε να μειώνονται στο ελάχιστο οι επιπτώσεις στη συνολική ανάπτυξη και την ευημερία του παιδιού και όλης της οικογένειας.

Related posts

Fake news: Ποιοι μπορεί να ξεγελαστούν ευκολότερα – Ο ρόλος της ηλικίας

xristiana

Συναντήσεις Της Κινητής Μονάδας Κοινωνικών Λειτουργών Στο Πλαίσιο Του Π.Ε.10 «Διεκδικούμε Μαζί» Του «Αγησίλαου» Στην Αργολίδα Για Τα Άτομα Με Αναπηρία, 13 & 14.3.2023

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana