ΚεντρικήΜαγειρική

Νηστίσιμη μους σοκολάτας

14/4/2025

Υλικά

  • 240 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
  • 100 γρ. κουβερτούρα υγείας
  • 120 γρ. γάλα (φυτικό)

Εκτέλεση

  1. Σουρώστε τα φασόλια από την κονσέρβα.
  2. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και ζεστάνετε πολύ καλά το γάλα.
  3. Βάλτε τα φασόλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε τη σοκολάτα και το ζεστό γάλα.
  4. Χτυπήστε καλά μέχρι η μους να γίνει λεία και σερβίρετε σε ένα μπολ.
  5. Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για 1 ώρα και απολαύστε! 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

CROSS-COASTAL-NET: Τελική ενημερωτική Εκδήλωση στην Κίσσαμο

xristiana

Γιορτή Τοποδιατροφής και Κυκλικής Οικονομίας στα Αγγελιανά Μυλοποτάμου

xristiana

Ανάδειξη της Ιστορίας της πόλης μέσα από διοργάνωση Ιστορικών Περιπάτων από την Εθελοντική Ομάδα «Η Γειτονιά μας» του Δήμου Ηλιούπολης

xristiana