ΚεντρικήΜαγειρική

Κεφτεδάκια με κρεμώδη σάλτσα

24\2\2024……

Υλικά

  • 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ή αρνίσιο κιμά)
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κρόκο αυγού
  • 3 κλωναράκια άνηθου, ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3- 4 κ. σ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το κρεμμύδι, τον κιμά, τον κρόκο αυγού και τον μισό άνηθο σε ένα μπολ.
  2. Βρέξτε ελαφρά τα χέρια σας και σχηματίστε το μείγμα σε 12 μπάλες, η κάθε μία στο μέγεθος μπάλας του γκολφ.
  3. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι.
  4. Ρίξτε μέσα τα κεφτεδάκια και τηγανίστε, γυρίζοντας συχνά, για περίπου 12- 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα παντού.
  5. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και τον υπόλοιπο άνηθο και αφήστε να πάρει μια βράση.
  6. Σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ταλιατέλες.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Το Καθιερωμένο Ραντεβού Με Την Ανθοκομική Έκθεση 11-14 Μαΐου Από ”Τα Παιδιά Της Άνοιξης”.

xristiana

Ανοικτό και το καλοκαίρι το Δημοτικό Ωδείο Αγίου Δημητρίου

xristiana

Έρευνα: Παιδιά με διαβήτη τύπου 1 έχουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο να εκδηλώσουν ψυχικά νοσήματα

xristiana