ΚεντρικήΚοινωνικά

Τουρνουά ποδοσφαίρου, στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολακόπουλου, με το σύνθημα «Ζήσε τη στιγμή !

21/10/2024

Την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 12:00, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, επί της οδού 33η 19, στο Ελληνικό, το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ., Παιδί-Δύναμη-Υπομονή, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου, στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολακόπουλου, με το σύνθημα «Ζήσε τη στιγμή !!!», υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και την ευγενική υποστήριξη των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Αγίου Δημητρίου.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες: της Εθνικής Μικτής Παλαίμαχων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών των Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων Α.ΠΟ.Σ. Αποσπερίδες και η ομάδα αποτελούμενη από φίλους του Αλέξανδρου.

Σπουδαίος σκοπός της εκδήλωσης είναι να στηρίξει την ιδέα της οικογένειας και των φίλων του Αλέξανδρου, προκειμένου να προμηθευτούμε ιατρικό εξοπλισμό για την ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων, εις μνήμη του.Γνωρίσαμε το Αλέξανδρο και την οικογένειά του πριν από οκτώ χρόνια και προσπαθήσαμε να σταθούμε κοντά του στη δύσκολη μάχη που έδινε.

Πάλεψε σαν ήρωας και τιμούμε την μνήμη του, σε μία γιορτή ποδοσφαίρου, που τόσο αγαπούσε.Σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μαζί μία αγκαλιά, για όλα τα παιδιά που συνεχίζουν να αγωνίζονται.

Ας είμαστε όλοι εκεί … ζώντας τη στιγμή !!!Πληροφορίες για το Σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ.Από μία σκέψη ζεστή και ανθρώπινη … μία σκέψη που έγινε στόχος … που έγινε σκοπός … γεννήθηκε ένα σωματείο και πήρε το όνομα: ΠΑΙ.Δ.Υ., Παιδί-Δύναμη-Υπομονή. Το Σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013, με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου Παλ. Φαλήρου, Μαρίας Μηλαΐτη.

Η φιλοσοφία του σωματείου μας εδράζεται στην προσπάθεια πολύπλευρης στήριξης των νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών και των οικογενειών τους, με δράσεις που αποσκοπούν, όχι μόνο στην οικονομική βοήθεια, αλλά και στην ψυχολογική στήριξη, την κοινωνική συμμετοχή και επανένταξη, την διασκέδαση και την καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριοποίηση.

Το ΠΑΙ.Δ.Υ. δραστηριοποιείται: ΔΥΝΑΜΙΚΑ στην κατεύθυνση της οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών, νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών. ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ με ένα ευρύ φάσμα δωρεών σε νοσηλευτικά ιδρύματα, που καλύπτουν από ανάγκες σε σύνηθες ιατροφαρμακευτικό υλικό, έως ανάγκες αγοράς εξειδικευμένων ιατρικών μηχανημάτων νέας τεχνολογίας και τέλος λειτουργικές ανάγκες των μονάδων παίδων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ με την οργάνωση, τη συμμετοχή και την υποστήριξη θεατρικών παραστάσεων προσαρμοσμένων να παίζονται σε μικρούς χώρους, για να παρουσιασθούν στις μονάδες παίδων των νοσοκομείων της χώρας και σε κέντρα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, καλλιτεχνικών δρώμενων, εορταστικών εκδηλώσεων και καινοτόμων συλλογικών δράσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.pdy.gr

Related posts

Μαμά παιδιού ΑμεΑ: «Μην παρκάρετε σε ράμπες και σε σημεία με ειδική σήμανση!»

xristiana

Δήμος Μεσσήνης: Μουσική εκδήλωση «Εαρινές συγχορδίες»

xristiana

Eνημερωτικές ομιλίες στα μέλη των ΚΑΠΗ Καλαμαριάς σχετικά με τον εμβολιασμό

xristiana