ΚεντρικήΚοινωνικά

Την αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής του Κώστα Λαβράνου φιλοξενεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στην αίθουσα «Μ.Αναγνωστάκης»

19/10/2024

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σας προσκαλεί στην αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής του Κώστα Λαβράνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2024 στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου).

Η Έκθεση Ζωγραφικής θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις δύο ημέρες από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 22:00. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Σύμβουλος για τα Γράμματα και τις Τέχνες κα Σοφία Γουναροπούλου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά φιλοξενούμε την αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής του συμπολίτη μας Κώστα Λαβράνου. Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αγκαλιάζει τον Πολιτισμό και τις Τέχνες με σειρά εκδηλώσεων».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Λαβράνο

Ο σύγχρονος εικαστικός Κώστας Λαβράνος κατοικεί στην Πεύκη, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και πήγε σχολείο  στον Πειραιά. Με την ζωγραφική ασχολείται από νεαρή ηλικία, γνώρισε τον Μόραλη και τον Τσαρούχη ενώ σπούδασε ζωγραφική και ελεύθερο σχέδιο στο Μόναχο της Γερμανίας. 

Ο καταξιωμένος ζωγράφος έχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα αποτυπώνοντας στον καμβά με τον χρωστήρα του μερικά από τα πιο επώνυμα έργα.

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Τέσσερις εκδηλώσεις στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου αυτή την εβδομάδα

xristiana

Το σώμα μας γερνά σε αυτές τις δύο ηλικίες

xristiana