ΖώδιαΚεντρική

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν το Σαββατοκύριακο: Μακριά από συμβιβασμούς και υποχωρήσεις

18/10/2024

Ακόμα μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της κι όλοι περιμένουμε πώς και πώς την έλευση του Σαββατοκύριακου, ώστε να πάρουμε μια ανάσα από την έντονη καθημερινότητα και να ξεκουραστούμε. Κάποια ζώδια θα έχουν όντως ένα ήρεμο διήμερο με εποικοδομητικές συζητήσεις και χαλάρωση. Κάποια άλλα, πάλι, θα βρεθούν σε άβολες καταστάσεις και θα αποπροσανατολιστούν.

Ειδικότερα, τρία από τα ζώδια του κύκλου θα κληθούν να απολογηθούν για τα συναισθήματα και τις αποφάσεις τους, γεγονός που ενδέχεται να τους αλλάξει γνώμη.

Πολλοί θα προσπαθήσουν να τα επηρεάσουν και να τα οδηγήσουν σε ένα άλλο μονομάτι, μακριά από τη δική τους πεποίθηση.

Γενικότερα, καλό θα ήταν αυτά τα τρία ζώδια να προσέχουν τις συναναστροφές τους και να μείνουν αμέτοχοι στις αντιπαραθέσεις.

Ποια ζώδια είναι αυτά; Ο Καρκίνος, ο Λέων και ο Παρθένος. Θα βρεθείτε σε ασταθές έδαφος, όμως προσπαθήστε να παραμείνετε στο κέντρο σας και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο ο Καρκίνος νιώθει συναισθηματικά εξαντλημένος. Έχει ανάγκη να κρυφτεί κάτω από την κουβέρτα του, ωστόσο αισθάνεται υποχρεωμένος να αποδεχτεί κάθε πρόσκληση, προκειμένου να κάνει τους άλλους χαρούμενους. Πριν προλάβεις να ντυθείς, κάνε μια παύση και σκέψου τι πραγματικά χρειάζεσαι. Η επαφή σου με τον κόσμο, ίσως να θολώσει τη σκέψη σου και να σου δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις, οι οποίες θα φέρουν εντάσεις και συγκρούσεις. Συνεπώς, αυτό το Σαββατοκύριακο κράτησε χαμηλούς τόνους.

Λέων

Η έλευση του Σαββατοκύριακου σου φέρνει μεγάλη χαρά και υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλεις τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους γύρω σου. Η επιθυμία σου για αυτοπροβολή, πολλές φορές δεν ευθυγραμμίζεται με τις πραγματικές ανάγκες σου κι αυτός ο συνδυασμός προκαλεί μια σύγχυση στη ζωή σου, η οποία σε βλάπτει. Μήπως επιδιώκεις να ευχαριστήσεις τους άλλους, αγνοώντας τα δικά σου θέλω; Μήπως ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα; Σκέψου σε βάθος και μείνε μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις.

Παρθένος

Καθώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, αμέτρητες σκέψεις έχουν κατακλύσει το μυαλό σου. Η επιθυμία να τελειοποιήσεις κάθε λεπτομέρεια σου προκαλεί εμμονή και νεύρα, με αποτέλεσμα να χάνεις την καθαρότητα της σκέψης. Μην βιάζεσαι άλλο. Πάρε μια ανάσα, πάτα παύση και εστίασε στις πραγματικές ανάγκες σου. Πολλές φορές, το θέλω από το μπορώ απέχει και εκεί είναι η στιγμή που πρέπει να σεβαστείς τα όριά σου. Μην επιτρέψεις σε άλλους να σε επηρεάσουν.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Μειωμένη ερωτική επιθυμία στις γυναίκες: Τι δείχνει νέα μελέτη

xristiana

Η κερδοφόρα επιγραφή

xristiana

Αντηλιακό με χρώμα: Τα οφέλη του για το δέρμα

xristiana