ΚεντρικήΜαγειρική

Σπιτικό άλειμμα φουντουκιού

15/10/2024

Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού φουντούκια
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
  • 1 1/2 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν σκόνη.
  2. Προσθέστε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
  3. Συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να αποκτήστε ένα ομοιόμορφο και ρευστό μείγμα.
  4. Διατηρείται καλά σε θερμοκρασία δωματίου για εβδομάδες.

Related posts

Επιστήμονας από το Λονδίνο ο πρώτος ασθενής που έκανε το εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα

xristiana

Βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων και στον δήμο Αθηναίων

xristiana

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα 26/1

xristiana