ΚεντρικήΟμορφιά

Pearlskin: Πώς θα κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται σαν να είναι από πορσελάνη

10/10/2024

Αρκετά συχνά παρακολουθώ video στο TikTok που παρουσιάζουν νέες τεχνικές για το πως θα κάνουμε το μακιγιάζ μας να φαίνεται πιο λαμπερό και δροσερό. Μερικές από αυτές είναι το glazed donut, το glass skin και το flashed glow. Η πλατφόρμα όμως πάλι έκανε τα μαγικά της και έφερε στην επιφάνεια το pearl skin, που έχει γίνει ήδη viral στη beauty κοινότητα.

Όπως καταλάβατε ήδη το όνομα του το έχει πάρει από την ιριδίζουσα λάμψη που ακτινοβολούν οι πέρλες και τις σαμπανιζέ αποχρώσεις τους. Αυτή του η λάμψη βασίζεται στην εφαρμογή highlighter με μεταλλικό φινίρισμα. Όλα αυτά μπορεί να θυμίζουν πολύ στο glass skin, όμως έχω να σας πω ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές. Για παράδειγμα το pearl skin έχει ένα πιο μεταξένιο και απαλό τελείωμα και όχι τόσο “υγρό”.

Πως θα το υιοθετήσετε 

Σύμμαχος σας σε αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλος πέρα από το αγαπημένο σας highlighter. Αυτή τη φορά όμως αντί να το τοποθετήσετε στο κόκαλο, θα το απλώσετε τα μήλα κατά μήκος των ζυγωματικών σας και στο μέτωπο. Με αυτό τον τρόπο θα το κάνετε να είναι λίγο πιο διακριτικό και όχι τόσο έντονο. Σκεφτείτε ότι απλά θέλετε να μεταφέρετε την εσωτερική σας λάμψη προς τα έξω.

Η content creator Zoe Kim Kenealy ανέφερε στο βίντεο της πως το αποτέλεσμα θα πρέπει να φαίνεται τόσο φυσικό, ώστε να είναι δύσκολο να καταλάβουν οι άλλοι αν φοράτε μακιγιάζ.

Γι’ αυτό το λόγο αφήστε λίγο στην άκρη το super καλυπτικό σας foundation και χρησιμοποιήστε μια CC cream. Φυσικά, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε ταμπονάρισα και λίγη πούδρα στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι για να εξαφανίσετε τη λιπαρότητα.

Προφανώς δε θα μπορούσαν να λείπουν το bronzer και το ρουζ. Προτιμήστε κάποια που θα είναι σε υγρή μορφή για μια πιο λεία και δροσερή εικόνα. Ένα ακόμα tip είναι να βάλετε λίγο από το highlighter και στο κόκαλο των φρυδιών σας.

Βέβαια η μεγαλύτερη συμβουλή σε αυτό το makeup look είναι η ενυδάτωση του προσώπου. Η προετοιμασία του δέρματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει. Με λίγα λόγια θέλετε να βασίσετε την όλη λάμψη του μακιγιάζ πάνω σε αυτή που εκπέμπεται εσείς οι ίδιες.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος 3Β: Συνεχίζονται Οι Δενδροφυτεύσεις Με Την We4All

xristiana

Παρέμβαση Κομισιόν για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Κύπρου-Ισραήλ

xristiana

Νεαρό άφραγκο ζευγάρι

xristiana