ΚεντρικήΟμορφιά

Ombre concealer: Η νέα τεχνική που θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους σας

12/10/2024

Αν συνέχεια ψάχνετε άρθρα στο διαδίκτυο και παρακολουθείτε με μανία βιντεάκια στο TikTok που θα σας δείξουν τον καλύτερο τρόπο για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους σας, τότε αυτό το νέο trend είναι για εσάς. Και φυσικά αναφέρομαι στην viral τεχνική με όνομα, ombre concealer.

Όχι μόνο υπόσχεται ότι θα κάνει το βλέμμα σας να φαίνεται πιο λαμπερό και ξεκούραστο αλλά θα διορθώσει τις δυσχρωμίες και θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο θερμό και λαμπερό.

Για αυτή τη τεχνική θα χρειαστείτε παραπάνω από μια αποχρώσεις σε concealer και ρουζ. Σκεφτείτε ότι θα πρέπει να κυμαίνονται σε πολύ κοντινούς τόνους, ώστε η μετάβαση από το ένα στο άλλο είναι ομαλή. Υπόσχεται ότι μπορεί να εξισορροπήσει τις δυσχρωμίες, να καλύψει την ακμή, τους κόκκινους κύκλους και τα κόκκινα σημάδια. Παράλληλα με τα υπόλοιπα δημιουργεί το εφέ της φωτοσκίασης και φωτίζει το βλέμμα.

Η χρήση ρουζ σε ροδακινί απόχρωση είναι ένα hack που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια για την κάλυψη των μαύρων κύκλων. Πέρα από αυτό όμως, οι πιο έντονες αποχρώσεις του ρουζ χρησιμοποιούνταν κατά τη δεκαετία του 70 και του 80 για να δημιουργήσουν το εφέ του contouring. Οπότε πόσο λάθος μπορεί να πάει αυτό;

Πως θα πετύχετε το Ombre concealer

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι δε χρειάζεται να έχετε τρομερές δεξιότητες στο makeup για να μπορέσετε να καταφέρετε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Τα βήματα είναι πολύ απλά και κατανοητά για όλους. Μην ανησυχείτε καθόλου.

Βήμα 1

Πριν ξεκινήσετε θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για να ξεκινήσετε τη διαβάθμιση. Επιλέξτε κάποιο που θα είναι τουλάχιστον δύο με τρεις τόνους πιο ανοιχτό από το foundation σας. Στη συνέχεια αυτό που θα επιλέξετε θα το τοποθετήσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού σας.

Βήμα 2

 Τώρα πάρτε μια ένα concealer που θα απέχει χρωματικά μόνο ένα τόνο από το foundation. Ζωγραφίστε μια μικρή βουλίτσα ακριβώς δίπλα από την προηγούμενη που είχατε κάνει προηγουμένως. Αν θέλετε περισσότερη κάλυψη μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω προϊόν.

Βήμα 3

Για τις δύο επόμενες βούλες που θα δημιουργήσετε θα χρειαστείτε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ. Μια πιο ανοιχτή και μια ελάχιστα πιο σκούρη.

 Βήμα 4

Το πιο σημαντικό μέρος όλης της διαδικασίας είναι αυτό το σημείο, που δεν είναι άλλο από το blending. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνιά του ματιού και κάντε κυκλικές κινήσεις προς τα έξω. Στην ουσία ακολουθείτε την ίδια σειρά με την οποία είναι εφαρμοσμένα τα προϊόντα. Αυτό εξασφαλίζει την ομαλή χρωματική μετάβαση.

Βήμα 5

Τώρα πάρτε ένα νωπό σφουγγαράκι και πατήστε ελαφρά πάνω από το σημείο, για να εξομαλύνεται τυχόν ατέλειες.

Βήμα 6

Για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα περάστε το με λίγη πούδρα. Φυσικά αν επιθυμείτε προσθέστε από πάνω επιπλέον ρουζ στα μήλα σας.

Τώρα οι μαύροι κύκλοι έχουν εξαφανιστεί για τα καλά.

Πηγήhttps://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία Όλη Την Μεγάλη Εβδομάδα Στο Κορδελιό

xristiana

Σκυλακάκης: €30 εκατ. από το Πράσινο Ταμείο για μέτρα πυροπροστασίας

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Με Τη Συμμετοχή Του Πρότυπου Γυμνασίου Ηρακλείου

xristiana