ΚεντρικήΟμορφιά

Night routine: Τα έλαια που αναγεννούν τα μαλλιά, όσο εσύ κοιμάσαι

21/10/2024

Αξιοποιώντας τους φυσικούς θησαυρούς για πιο όμορφα μαλλιά Τα υγιή, όμορφα και πυκνά μαλλιά είναι για κάθε γυναίκα απόλυτο ζητούμενο.
Όταν όμως ερχόμαστε αντιμέτωπες με την απώλεια μαλλιών και την τριχόπτωση, το «κλειδί» για την άμεση αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η χρήση «πολύτιμων» φυσικών θησαυρών: φυσικά έλαια με ιδιότητες θρέψης για το τριχωτό της κεφαλής και τόνωσης της ανάπτυξης των τριχοθυλακίων. Ποια όμως να επιλέξουμε για να αποκτήσουν τα μαλλιά μας άμεσα την πυκνότητα που επιθυμούμε;

Έλαιο δεντρολίβανουTo έλαιο δεντρολίβανου δρα ενάντια στην ορμόνη της τριχόπτωσης DHT και η γραμμή των μαλλιών και το στέμμα είναι κοινές περιοχές αραίωσης για τις γυναίκες με απώλεια μαλλιών που σχετίζεται με την ηλικία.
Προσθέτουμε μερικές σταγόνες ελαίου δεντρολίβανου σε ένα μπουκάλι λοσιόν. Χρησιμοποιούμε αυτό το διάλυμα δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον έξι μήνες για να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα στην εικόνα των μαλλιών μας.
Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο φημίζεται για τις ιδιότητές του σχετικά με την ανάπτυξη των μαλλιών.

Περιέχει ρικινελαϊκό οξύ, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής και στην προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Επίσης, είναι πλούσιο σε Ωμέγα-9 λιπαρά οξέα απαραίτητα για υγιή μαλλιά και δέρμα.

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε καστορέλαιο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου.

Πρώτον, είναι σημαντικό να επιλέγουμε ένα καστορέλαιο υψηλής ποιότητας που να είναι απαλλαγμένο από πρόσθετα ή ακαθαρσίες.

Δεύτερον, το χρησιμοποιούμε με φειδώ — λίγη ποσότητα είναι υπέρ-αρκετή.

Μπορούμε να απλώσουμε μια μικρή ποσότητα καστορέλαιου στο τριχωτό της κεφαλής και να κάνουμε μασάζ, αφήνοντάς το να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στα μαλλιά μας.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα 3 οφέλη του καφέ για την υγεία σας που ίσως δεν γνωρίζετε, σύμφωνα με νέες μελέτες

xristiana

Απογευματινή Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αλικαρνασσό

xristiana

Αφιερωμένος Στον Αυτισμό Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού

xristiana