ΚεντρικήΟμορφιά

Moo Deng makeup: To beauty trend που έχει ξετρελάνει τη GenZ

5\10\2024

Είχες ποτέ σκεφτεί ότι κάποια μέρα θα εμφανιζόταν ένα νέο trend εμπνευσμένο από την γλυκύτητα και την ομορφιά ενός μικρού ιπποπόταμου;. Και ναι λοιπόν αυτή είναι η νέα τάση που λατρεύουν οι νέοι.

Το όνομα της είναι Moo Deng και έχει κατακλείσει τα social media για τα καλά. Όλοι την λατρεύουν και ανυπομονούν να την γνωρίσουν από κοντά καθώς είναι ότι πιο γλυκό και χαριτωμένο μπορεί να δει κανείς.

Αν και υπάρχουν πολλά ζωάκια που έχουν γίνει viral κατά καιρούς, μόνο αυτή έχει εμπνεύσει την Genz τόσο πολύ ώστε να δημιουργήσουν μέχρι και beauty trends. Και γιατί να το κάνουν αυτό; Γιατί πολύ απλά το μικρό ιπποποταμάκι τα έχει όλα. Το δέρμα της είναι αψεγάδιαστο, τα ματιά της είναι εκπληκτικά και είναι γεμάτη ζωντάνια.

Το γεγονός αυτό έχει πάρει ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις από ότι φαντάζεστε, αφού μέχρι και τα Sephora βασίστηκαν σε αυτό και δημιούργησαν μια έξυπνη διαφήμιση για να προωθήσουν τα καλλυντικά τους.  

Πως θα το κάνετε

Για αρχή θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θέλετε να πετύχετε ένα δέρμα το οποίο λάμπει και πολύ έντονα ροζ μάγουλα. Γι’ αυτό λοιπόν το πρώτο σας βήμα είναι να ξεκινήσετε ενυδατώνοντας πολύ καλά το δέρμα σας. Εφαρμόστε την ενυδατική σας και κάποιο primer το οποίο θα προσφέρει ένα πιο λείο αποτέλεσμα.

Και τώρα είστε έτοιμες να προχωρήσετε με την βάση σας. Προσοχή, εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα foundation το οποίο θα έχει ως βάση του το νερό, για να ενυδατώσει και να μην «μπουκώσει» το δέρμα.

Τα μάγουλα της Moo Deng είναι υπερβολικά ροζ πράγμα το οποίο έχουν ζηλέψει παρά πολλά κορίτσια. Όποτε για να τα αποκτήσετε και εσείς, επιλέξτε μια ανοιχτή ροζ ή ροδακινί απόχρωση και βάλτε στα μάγουλά σας όσο περισσότερο γίνεται. Για να το απλώσετε πάρτε το πινέλο σας και σπρώξτε το προϊόν προς τους κροτάφους σας. Και μαντέψτε πάνω από το υγρό ρουζ θα πάτε και θα προσθέσετε και ένα σε μορφή πούδρας.

Τώρα που θα μάγουλα σας είναι πιο ροζ και ζωηρά από ποτέ, θα συνεχίσετε με τα μάτια. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι σε pastel αποχρώσεις όπως ανοιχτό ροζ, γκρι και άσπρο. Αν θέλετε προσθέστε και λίγο eyeliner σε καφέ ή απαλό γκρι. Αφού έχετε ολοκληρώσει με τα μάτια απλώστε αρκετό highlighter στο κόκαλο πάνω από τα μάγουλά σας, πάνω από τα φρύδια σας και στη μύτη.

Στα χείλη θα βάλετε ένα αχνό ροζ ή διάφανο gloss για να τα κάνετε λίγο πιο ζουμερά και γεμάτα. Προχωρώντας στο κραγιόν να έχετε στο νου σας ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλετε κάτι matte, αντιθέτως επιλέξτε ένα που θα έχει πιο creamy υφή. Αν θέλετε να βάλετε οπωσδήποτε κάποιο μολύβι, διαλέξτε ένα το οποίο θα έχει πιο ψυχρούς τόνους και θα γκριζάρει.

Τέλος για να κλειδώσετε το αποτέλεσμα ψεκάστε το πρόσωπό σας με ένα setting spray.

Πηγήhttps://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα: Η συμβολή της ΕΕ και το ελληνικό σχέδιο για τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις

xristiana

8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού ‘Αυτισμός-Ελπίδα’

xristiana

ΡΑΑΕΥ: Κόντρες «υψηλής πίεσης» για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΕΣΦΑ (pics)

xristiana