ΚεντρικήΟμορφιά

 Hacks για τα μαλλιά που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν

19/10/2024

Τα υγιή μαλλιά προσθέτουν σίγουρα πόντους στην εμφάνισή μας. Μπορεί να μην έχουμε τις γνώσεις των hairstylists όμως μερικά hacks έχουν τη δύναμη να μας βοηθήσουν και να μεταμορφώσουν τα μαλλιά μας.

Λιγότεροι κόμποι
Αρκετές κατά τη διάρκεια του λουσίματος τρίβουμε τα μαλλιά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόμποι κάτι το οποίο οδηγεί σε σπασμένες τρίχες και φθαρμένες άκρες από τη διαδικασία ξεμπερδέματος με τη βούρτσα. Το να επικεντρωνόμαστε στο τριχωτό της κεφαλής όταν λουζόμαστε αρκεί για τον καθαρισμό των μαλλιών.

Πειράζουμε τα μαλλιά μας
Μέσα στη μέρα ασυναίσθητα πολλές φορές μπορεί να πειράζουμε τα μαλλιά μας. Όμως κάτι τέτοιο προκαλεί ζημιές χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Αν προσπαθήσουμε να μην τα αγγίζουμε συχνά θα παρατηρήσουμε μεγάλη διαφορά και το κούρεμά μας θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όχι στα πολύ ζεστά ντους
Ένα ζεστό έως και καυτό ντους είναι σίγουρα χαλαρωτικό όμως πολύ καταστροφικό για τα μαλλιά μας. Το πολύ ζεστό νερό αφαιρεί έλαια που τα μαλλιά μας χρειάζονται με αποτέλεσμα να γίνονται πιο ξηρά. Ένα λούσιμο με χλιαρό νερό είναι προτιμότερο και θα βοηθήσει τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ο Δήμος Βριλησσίων Τραγουδά Κάτω Από Το… Φεγγάρι Για Την Ενίσχυση Όσων Έχουν Ανάγκη

xristiana

ChallengEIT: Startups Καλούνται Να Βρουν Λύσεις Στα Μεγαλύτερα Ζητήματα Του Τομέα Της Υγείας Και Του Φαρμάκου

xristiana

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν Οδοντιατρικές Υπηρεσίες Για Παιδιά 6-14 Ετών Από Το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

xristiana