ΚεντρικήΟμορφιά

Blurred Lips: Ο πιο απρόσμενος τρόπος για να φαίνονται τα χείλη σας πιο γεμάτα

7\10\2024

Τα τελευταία χρόνια είχαμε πάθει όλες εμμονή με το μολύβι χειλιών, μιας και ήταν ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται φουσκωτά και ζουμερά. Οι Kardashians μας είχαν συστήσει μια «νέα» καινοτομία, το overlining, το οποίο άφηνε πίσω τα ανύπαρκτα χείλη με concealer των 00’s.

Και αν σας έλεγα ότι σιγά-σιγά μπορείτε να πείτε αντίο στο αγαπημένο σας μολύβι χειλιών;. Τα blurred lips, το νέο trend που έχει συναρπάσει τη beauty κοινότητα του TikTok, πάει κόντρα σε όλα τα tips για τα χείλη που μας έχουν μάθει μέχρι στιγμής.

Με λίγα λόγια είναι η τοποθέτηση έντονου χρώματος στο κέντρο των χειλιών, το οποίο σπρώχνουμε προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Θυμίζει λίγο στο κορεάτικο μακιγιάζ που είχε γίνει viral τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μια πιο απαλή και διακριτική επιλογή για κάθε μέρα.

Πως θα το κάνετε;

Πριν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας μια μπατονέτα. Αφού είστε πλήρως εξοπλισμένες μπορείτε να αρχίσετε. Για αρχή, θα πάρετε ένα υγρό matte κραγιόν σε nude απόχρωση και θα το απλώσετε με το δάχτυλό σας σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας. Στη συνέχεια εφαρμόζετε ένα κόκκινο υγρό matte κραγιόν μόνο στο κέντρο. Τέλος, με την μπατονέτα προσπαθείτε να τα ενώσετε. Δώστε λίγη παραπάνω προσοχή στις άκρες, ώστε να μην είναι αρκετά έντονες.

Αν πάλι θέλετε να φαίνονται ακόμα πιο juicy μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο lip gloss. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενώσετε ακόμα πιο εύκολα τα δύο χρώματα. Προτιμήστε κάποιο διάφανο ή απαλό ροζ που δε θα αλλοιώσει το look.

Την τεχνική αυτή μπορείτε να την ακολουθήσετε και με κάποιο lip balm με χρώμα. Τα βήματα είναι παρόμοια, μόνο που αυτή τη φορά εφαρμόζετε μόνο το ενυδατικό χειλιών που θέλετε και στη συνέχεια το φέρνεται προς τα έξω με το δάχτυλό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, για να φαίνονται ακόμα πιο φυσικά εφαρμόστε λίγο concealer στο περίγραμμα. Θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι το καλό blending είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για να πετύχετε αυτήν την τεχνική.

Πηγήhttps://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ρεύμα: Ξανά την ανιούσα πήραν οι τιμές – Στα 409 ευρώ/MWh

xristiana

Σύρος: Σεβασμός στα ΑΜεΑ – Κάλεσε την αστυνομία ο πρόεδρος του Γαλησσά για παράνομη στάθμευση

xristiana

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μισεί περισσότερο ο κόσμος

xristiana