ΚεντρικήΟμορφιά

5+1 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζονται οι Κορέατισσες!

5\10\2024

Tα κορίτσια που είναι fans του Faysbook.gr και με διαβάζουν θα έχουν σίγουρα καταλάβει πως έχω μια αδυναμία στα κορεάτικα καλλυντικά τα τελευταία 3 χρόνια που ξεκίνησαν δειλά δειλά να γίνονται τάση.

Εάν τα δοκιμάσεις και εσύ σίγουρα θα βρεις και το δικό σου αγαπημένο προϊόν που θα εντάξεις στην skincare routine σου. Άλλωστε το essence για παράδειγμα είναι κορεάτικη “πατέντα” ομορφιάς και ουσιαστικά το χρησιμοποιούν ως τόνερ ή μετά το τόνερ για το μέγιστο της ενυδάτωσης.

Η κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς κρύβει πολλά μυστικά ομορφιάς που θα σου τα αποκαλύψω ευθύς αμέσως γιατί πραγματικά αξίζουν! Με συστηματική εφαρμογή ειλικρινά θα δεις αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου, για ένα φωτεινό και λαμπερό δέρμα.

Τips για να ακολουθήσεις την K-BEAUTY ρουτίνα ομορφιάς!

#Double Cleansing

Πυλώνας της Κορεάτικης και Ιαπωνικής κουλτούρας ομορφιάς για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Απαραίτητος ειδικά στη βραδινή ρουτίνα. Προτίμησε για αρχή ένα cleansing balm και έπειτα ένα αφρώδες καθαριστικό για να απαλλάξεις την επιδερμίδα σου από υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπους.

#Aπολέπιση / Peeling

Kάνε απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα είτε με προϊόντα που περιέχουν οξέα (AHA,BHA,PHA) είτε με peeling gel τύπου gommage, είτε με wash off μάσκες!

#Τoner / Tονωτική λοσιόν ενυδάτωσης

Αγαπημένο Κορεάτικο και Ιαπωνικό προϊόν ομορφιάς. Στην Ιαπωνία θα το συναντήσεις ως λοσιόν καθώς έτσι το λένε. Εφάρμοσέ το όσες φορές θέλεις με τις παλάμες σου και τσέκαρε οπωσδήποτε την “7 skin method” για την οποία σου έχω γράψει αναλυτικά.

#Sheet Mask  / Υφασμάτινη μάσκα

Κορεάτικη εφεύρεση, το beauty snack για την επιδερμίδα με υψηλή συγκέντρωση συστατικών για glass skin του ονείρου!

#Gua Sha Tools

Γενικά οι Κορεάτισσες έχουν μια ολιστική προσέγγιση γύρω από την ομορφιά και το skincare για αυτό και αποφεύγουν τα ενέσιμα και στρέφονται σε άλλες μεθόδους. Τα εργαλεία μασάζ για το πρόσωπο που χρησιμοποιούν καταπολεμούν λεπτές γραμμές και ρυτίδες και υπόσχονται μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα!

Μην αργείς ξεκίνησε από σήμερα να ακολουθείς αυτά τα tips!

Πηγήhttps://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Επίδειξη Τμήματος Αυτοάμυνας Και JU JITSU Στο Μαρκόπουλο

xristiana

Double winged eyeliner: Η νέα εκδοχή του eyeliner είναι η beauty εμμονή μας αυτή τη σεζόν

xristiana