ΚεντρικήΟμορφιά

5+1 λόγοι που μπορεί να μην λειτουργήσουν σε σένα τα viral προϊόντα!

17/10/2024

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε καθημερινά στο χώρο της ομορφιάς είναι καταιγιστικές. Όλο κάτι καινούργιο βγαίνει όλο και κάτι θέλουμε να αγοράσουμε μόνο και μόνο επειδή το είδαμε να κάνει γκελ στο TikTok. Αλήθεια, λειτουργούν στα αληθινά σε όλες τις επιδερμίδες τα viral προϊόντα ομορφιάς και κυρίως skincare που μας κατακλύζουν καθημερινά και μας γίνετε πλύση εγκεφάλου να τα αποκτήσουμε;

Ακολουθούν 5+1 συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί να μην λειτουργήσεις όπως αναμένεται ή είδαμε σε reviews:

1. Χρήση των λανθασμένων προϊόντων για τον τύπο του δέρματός σας:

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι η χρήση προϊόντων που δεν είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας. Για παράδειγμα, το λιπαρό δέρμα μπορεί να απαιτεί ελαφριές, μη φαγεσωρογόνες φόρμουλες, ενώ το ξηρό δέρμα χρειάζεται πιο πλούσια και ενυδατικά προϊόντα. Εάν τα προϊόντα σας δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δέρματός σας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ερεθισμό ή να επιδεινώσουν τα προβλήματα.

2. Δεν υπάρχει συνέπεια:

Οι skincare routines χρειάζονται συνέπεια για να δείξουν αποτελέσματα. Η παράλειψη βημάτων ή η σποραδική εφαρμογή προϊόντων θα εμποδίσει τα συστατικά να λειτουργήσουν αποτελεσματικά με την πάροδο του χρόνου. Η τακτική χρήση είναι απαραίτητη για να δείτε τα οφέλη που περιμένετε.

3. Λανθασμένη σειρά εφαρμογής:

Η σειρά με την οποία εφαρμόζετε τα προϊόντα έχει σημασία. Για παράδειγμα, η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας πριν από έναν ορό μπορεί να εμποδίσει την αποτελεσματικότητα του ορού. Συνήθως, θα πρέπει να στρώνετε από τα πιο λεπτά έως τα πιο παχιά προϊόντα, ξεκινώντας με καθαριστικό προσώπου και τελειώνοντας με αντηλιακό .

4. Χρήση πάρα πολλών προϊόντων:

Η υπερφόρτωση του δέρματός σας με πάρα πολλά προϊόντα μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό ή αντιπαραγωγικά αποτελέσματα. Μια απλούστερη ρουτίνα με λιγότερα, στοχευμένα προϊόντα είναι συχνά πιο αποτελεσματική, ειδικά αν είστε νέος στην περιποίηση του δέρματος.

5. Αναμένοντας άμεσα αποτελέσματα:

Πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τη ρουτίνα τους πολύ σύντομα, περιμένοντας να δουν αποτελέσματα σε μια ή δύο εβδομάδες. Η περιποίηση του δέρματος απαιτεί χρόνο και ανάλογα με το πρόβλημα, μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες έως μήνες για αισθητές αλλαγές.

6. Βαθύς καθαρισμός προσώπου:

Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μπορούν να λειτουργήσουν ως φραγμός, εμποδίζοντας τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας να διεισδύσουν βαθιά. Με την απολέπιση, διασφαλίζετε ότι οι οροί, οι ενυδατικές κρέμες και οι θεραπείες μπορούν να απορροφηθούν πιο αποτελεσματικά, ενισχύοντας την απόδοσή τους .

Πριν αγοράσουμε κάτι λοιπόν το διπλοτσεκάρουμε εάν είναι όντως κατάλληλο για εμάς όσο διθυραμβικές κριτικές και εάν έχει λάβει!

Πηγήhttps://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Επίδειξη μόδας Α.Μ.Ε.Α

xristiana

NIKAIA – RENTIS Music Festival

xristiana

Νέο δωρεάν online webinar του Women Do Business

xristiana