ΚεντρικήΚοινωνικά

3o Διαδικτυακό Διεθνές Διαθηναϊκό Συνέδριο, «Man and his Creations, a Perpetual Metamorphosis»

23/10/2024

Το Συνέδριο στοχεύει σε μια Ολιστική προσέγγιση της Αέναης Ανθρώπινης Μεταμόρφωσης, εξερευνώντας την, μέσα από εισηγήσεις που αντλούν από ποικίλα επιστημονικά πεδία. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα Ανθρώπινα Δημιουργήματα και η σύνδεσή τους με την πορεία εξέλιξης του Ανθρώπου, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής κ. Αντώνης Καλοκαιρινός, πρώην Αναπληρωτής Πρύτανη Ποιότητας Πανεπιστημιακής Ζωής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος είναι ο Αν. Καθηγητής κ. Γεώργιος Μπόσκου, Αντιπρύτανης Οικονομικών και Διαχείρισης Υποδομών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και Συντονιστής ο κ. Ευθύμης Χαροκόπος,Αντιστράτηγος ε.α.

Το Συνέδριο τελεί υπό τις Αιγίδες των Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας,Περιφέρεια Αττικής,Δήμου Αθηναίων, Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, AHEPA HellasDistrict 25.

Η ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ είναι εδώ και σας καλεί!

Εγγραφή και παρακολούθηση Συνεδρίου στο σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_daDYsa90RMSPXv5aVgrqmw

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και την ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ, στον σύνδεσμο: https://athenscallsathens.gr/conference24/

Related posts

Εορταστικό διήμερο στο Κάτω Σχολάρι για τον Προφήτη Ηλία

xristiana

Τουρνουά Βόλεϊ Με Φιλανθρωπικό Σκοπό Σε Συνεργασία Με Την Ακαδημία «Α.Ε.Σ. Κρόνος Καλαμαριάς»

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 1/6

xristiana