ΚεντρικήΟμορφιά

 3 mascara hacks για τέλειες βλεφαρίδες

22/10/2024

Ένα από τα απαραίτητα beauty items για υπέροχο βλέμμα είναι η mascara. Δε λείπει από κανένα νεσεσέρ και αποτελεί το μεγαλύτερο σύμμαχό μας ακόμα και τις ημέρες που δε θέλουμε ένα έντονο μακιγιάζ. Ο τρόπος που την εφαρμόζουμε όμως μπορεί να μας δώσει διαφορετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να πετύχουμε το ιδανικό look για εμάς.

Smokey makeup
Σε ένα τέτοιο μακιγιάζ ο στόχος δεν είναι το μήκος των βλεφαρίδων αλλά η ένταση και η πυκνότητα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις το βουρτσάκι στη βάση των βλεφαρίδων και με πλάγιες κινήσεις (αριστερά-δεξιά) να απλώσεις το προϊόν.

Cat eye
Το χαρακτηριστικό σε αυτό το μακιγιάζ είναι η ανόρθωση του ματιού προς την εξωτερική γωνία. Για να την ενισχύσεις άπλωσε τη mascara από τη βάση των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη τους δίνοντάς του κατεύθυνση προς τους κροτάφους.

Eφέ ψεύτικων βλεφαρίδων
Αν θέλεις να πετύχεις αυτό το look θα χρειαστείς δύο προϊόντα. Μια mascara που δίνει μήκος και μια που δίνει όγκο. Άπλωσε πρώτα τη mascara που θα σου δώσει μήκος και στη συνέχεια άπλωσε δυο στρώσεις από τη mascara που δίνει όγκο.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διανομή Τροφίμων Σε Οικογένειες Που Τα Έχουν Ανάγκη

xristiana

Όλοι Μαζί Για Τον Αντώνη: Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου Στο Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα

xristiana

Κορωνοϊός: 22.451 νέα κρούσματα, 60 θάνατοι, 348 σε ΜΕΘ

xristiana