ΖώδιαΚεντρική

3 ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα στις σχέσεις και φεύγουν πριν το καταλάβεις

24/10/2024

Γι’ αυτά τα ζώδια, οι σχέσεις πολύ γρήγορα γίνονται μια βαρετή συνθήκη

Δεν είμαστε όλοι για όλα. Έτσι και κάποια ζώδια δεν είναι φτιαγμένα να βρίσκονται σε σχέσεις, αφού έχουν μία έμφυτη ανάγκη για αλλαγές, κινητοποιήσεις και εκπλήξεις. Η σταθερότητα πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε ρουτίνα, γεγονός που τους αποσυντονίζει. Θέλουν να ζουν το τώρα και να φτιάχνουν το αύριο με βάση τις τρέχουσες ανάγκες τους.

Δεν κάνουν εκπτώσεις στο όνειρο, δεν υποχωρούν στα θέλω τους και έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να χωρίσουν από τη μια στιγμή στην άλλη, προκειμένου να κυνηγήσουν τους στόχους τους και να μπουν στο πεδίο της δράσης. Αυτά τα ζώδια μπερδεύουν τη λογική με το συναίσθημα, ωστόσο πάντοτε πράττουν με πυξίδα την επιθυμία τους, γεγονός που δεν αρέσει σε όλους και πολλές φορές προκαλεί εντάσεις.

Τα τρία ζώδια, που δεν αφήνουν καμία στιγμή της ζωής τους να πάει «χαμένη» και έχουν το θάρρος να φέρουν τα πάνω – κάτω σε μια σχέση σε χρόνο dt είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης. Θα βαρεθούν πανεύκολα στη σχέση και θα φύγουν πριν προλάβεις καλά καλά να το καταλάβεις.

Κριός

Ο Κριός δεν αργεί να πάρει αποφάσεις, ακόμα κι αν είναι καθοριστικές για το μέλλον του. Από τη στιγμή που θα αισθανθεί ότι αυτή η σχέση δεν τον γεμίζει, το μυαλό του έχει ήδη «φύγει» σε νέους προορισμούς. Είναι ανυπόμονος, θέλει να κάνει πράξη ό,τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι του και δεν θα ησυχάσει μέχρι να το καταφέρει. Ναι μεν θα στενοχωρηθεί για τη σχέση που αφήνει πίσω του, όμως γνωρίζει καλά πως δεν ανήκει πλέον εκεί.

Λέων

Ο Λέων είναι ανεξάρτητος και αρνείται να δεθεί για πολύ, εκτός κι αν υπάρχει λόγος. Βρίσκεται σε μια διαρκή εγρήγορση και θέτει σε προτεραιότητα τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες του. Οι σχέσεις του είναι υπέροχες για όσο διαρκούν, όμως μετά αναζητά την ελευθερία του και απολαμβάνει πολύ τις νέες γνωριμίες, ζώντας ξανά και ξανά την περίοδο του φλερτ. Ο Λέων αποφεύγει να επενδύει πολύ συναισθηματικά και γι’ αυτό του είναι εύκολο να αποδεσμευτεί από μια σχέση, όταν καταλάβει πως οδεύει προς μια άλλη κατεύθυνση από αυτή που ήθελε εκείνος.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει που και πότε μια σχέση πρέπει να τελειώσει, ώστε να δημιουργήσει χώρο στη ζωή του για κάτι καλύτερο, για κάτι εντονότερο. Όσο μεγάλα κι αν πιστεύει ότι είναι τα συναισθήματά του, ξέρει καλά ότι ο χρόνος μπορεί να τα αλλάξει όλα και έτσι, δε διστάζει να φύγει από μια σχέση, αν θεωρήσει ότι δεν τον εξελίσσει. Δεν θα σπαταλήσει την ενέργειά του για σκέψη. Θα βάλει τελεία και θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, αναζητώντας την επόμενη εμπειρία ζωής.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Έρπητας ζωστήρας: Γνωστό αντικαταθλιπτικό για τη θεραπεία της πάθησης δοκιμάζουν οι ερευνητές

xristiana

“Υμηττός 2023”: Ο 23ος Δρόμος Βουνού Έρχεται

xristiana

Αντιγήρανση: Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι βρήκε το μυστικό της αιώνιας νεότητας

xristiana