News ΑΜΕΑΚεντρική

2η Επίδειξη Υδατοσφαίρισης ΑμεΑ

8/10/2024

Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης και το Κινητικό Εργαστήρι διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ.στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, της Περιφέρειας Αττικής και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), τη 2η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης ΑμεΑ.

Η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης ΑμεΑ αποτελεί πλέον μία από τις Παγκόσμιες Πρωτοτυπίες λόγω της συμμετοχής μεικτών ομάδων στο Μίνι Τουρνουά Μεικτών Ομάδων WARRIORS (PWD Mini Tournament) με στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο κόσμους που θα πρέπει να ενώνονται και ο ένας να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του άλλου. 

Με κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης “Τέμνουμε Παράλληλους Βίους” η καινοτόμος και πρωτοποριακή διοργάνωση, μέσω των μεικτών ομάδων από αθλητές υδατοσφαίρισης και ΑμεΑ, ανοίγει την φετινή χρονιά νέους αθλητικούς και αγωνιστικούς ορίζοντες στην αναπηρία, ενδυναμώνοντας το βασικό αίτημα ισότιμης ένταξης ΑμεΑ σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού ιστού με ακόμη μεγαλύτερες συμμετοχές.

Την φετινή χρονιά, συμμετέχουν στο Τουρνουά WARRIORS PWD Mini Tournament τα σωματεία Υδατοσφαίρισης της Ηλιούπολης, του Ηλυσιακού, του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης(Ν.Ο.Β.) και του Ολυμπιακού και με την συμμετοχή αθλητών ΑμεΑ από Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και το Κινητικό Εργαστήρι. 

Η διοργάνωση διεξάγεται και με την Ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης και της εταιρίας TURBO. 

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε αθλητικές διοργανώσεις που στόχο έχουν την ενδυνάμωση των ΑμεΑ και την προσφορά μιας καλύτερης ποιότητας ζωής μέσα από την συμμετοχή τους στον Αθλητισμό.

Related posts

Παρουσίαση Βιβλίων Με Φιλανθρωπικό Και Φιλοζωικό Χαρακτήρα Στην Κηφισιά

xristiana

1ο Συνέδριο Ασθενών: Ο Καρκίνος Του Μαστού Στην Ελλάδα Σήμερα

xristiana

Μικροβίωμα εντέρου: Πώς συνδέεται με τον κίνδυνο μακράς Covid

xristiana