ΚεντρικήΟμορφιά

Το έξυπνο κόλπο για να αποκτήσεις εφέ botox στο πρόσωπο

6\10\2024

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα όμορφο πρόσωπο, που αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του και δείχνει φρέσκο και λαμπερό χωρίς επεμβάσεις. Κανείς φυσικά δεν λέει να μην κάνουμε πράγματα στο πρόσωπό μας που θα μας ομορφύνουν και θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα, αλλά με μέτρο.

Δεν χρειάζεται να γίνουμε… άλλες, νομίζοντας ότι έτσι θα είμαστε επιθυμητές και αρεστές. Υπάρχουν τρόποι να πετύχουμε μια έξτρα λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό μας χωρίς να τρέξουμε στον… πλαστικό χειρουργό για botox.

Με ένα μόνο καλλυντικό προϊόν, μια διάσημη make-up artist στο Χόλιγουντ πετυχαίνει να δημιουργήσει στο πρόσωπο των επώνυμων πελατών της αυτό ακριβώς το εφέ χωρίς… τσιμπήματα και ενέσεις!

Κάνε botox στο πρόσωπό σου με φυσικό τρόποΚοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν σου αρέσουν μερικές ρυτίδες στο μέτωπό σου.  Σκέφτεσαι μήπως να κάνεις το πρώτο σου botox;

Ή μήπως θέλεις ένα πιο λαμπερό πρόσωπο, που θα σου κόψει χρόνια; Ότι κι αν συμβαίνει, η ιδέα είναι απλή και ένα έξυπνο κόλπο θα σε βοηθήσει να πετύχεις όλα τα παραπάνω. 

Θα χρειαστείς μόνο ένα λευκό μολύβι ματιών, μαλακό κατά προτίμηση και στη συνέχεια θα ακολουθήσεις 2 απλά βήματα:

  • Αφού τελειώσεις το μακιγιάζ σου, θα περιγράψεις προσεκτικά τα φρύδια σου πάνω-κάτω.Στη συνέχεια θα σβήσεις το λευκό μολύβι, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο ή ένα μικρό σφουγγαράκι και αμέσως θα δεις τη διαφορά.

Πηγή https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

GRESB: Μετρώντας το πραγματικό «πράσινο» στα κτήρια

xristiana

Νόσος Αλτσχάιμερ: Μπορεί μια άσκηση ισορροπίας να αποκαλύψει εγκαίρως τον κίνδυνο νόσου; Έρευνα απαντά

xristiana

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Οι Γερμανικές Σπουδές στην Ελλάδα σήμερα – Η νέα γενιά ερευνητριών και ερευνητών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε διάλογο»

xristiana