ΖώδιαΚεντρική

Τα 4 ζώδια που είναι οι πρωταθλητές της αναβλητικότητας – Η συνέπεια απουσιάζει από το λεξιλόγιό τους

7\10\2024

Η αναβλητικότητα είναι αναμφίβολα μια εκνευριστική συνήθεια, ωστόσο για ορισμένα ζώδια αποτελεί τρόπο ζωής. Αρνούνται να μπουν σε πρόγραμμα, δίνουν στον εαυτό τους πίστωση χρόνου και περιμένουν την τελευταία στιγμή για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους. Πολλές φορές, αυτή η στάση δημιουργεί προβλήματα, όμως εκείνα δεν πτοούνται.

Αυτά τα τρία ζώδια αποφεύγουν τις πολλές ευθύνες, καθυστερούν εργασίες, αφήνοντας, μάλιστα, πολλές από αυτές ημιτελείς. Οι φράσεις που ξεκινούν με «θα» είναι οι αγαπημένες τους και οι συχνότερες που λένε στην καθημερινότητά τους. Η συνέπεια απουσιάζει από την καθημερινότητά τους, ωστόσο προσπαθούν – ακόμα και την τελευταία στιγμή – να φέρουν εις πέρας τις αρμοδιότητές τους.

Ζυγός

Το πρώτο ζώδιο που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι ο Ζυγός. Η ανάγκη του για ισορροπία και αρμονία στη ζωή του είναι πολύ σημαντική και προσπαθεί πάντοτε να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν, όμως, αυτό είναι ανέφικτο, τότε γίνεται αναποφάσιστος και συνεπώς ανίκανος να φέρει εις πέρας εργασίες που έχει συμφωνήσει να κάνει. Μπορεί να ζυγίσει όλες τις επιλογές του μέχρι να φτάσει στην αδράνεια, χαρακτηριστικό που ευθύνεται για την ασυνέπειά του. Χάνει προθεσμίες και δεν ολοκληρώνει σημαντικές δουλειές λόγω της αναβλητικότητάς του.

Τοξότης

Ο Τοξότης φημίζεται για το ανήσυχο πνεύμα του και την επιθυμία του για περιπέτεια. Ενώ, λοιπόν, απολαμβάνει να εξερευνά νέα πράγματα, δεν αντέχει να κάνει επαναλαμβανόμενες κινήσεις κι αν αυτό είναι υποχρεωτικό, αλλάζει η διάθεσή του. Ο Τοξότης είναι λάτρης της ελευθερίας και του αυθορμητισμού, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αναβάλει ευθύνες για να κυνηγήσει μια νέα περιπέτεια.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο του νερού κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, που συχνά το οδηγεί να χαθεί στις σκέψεις και τις φαντασιώσεις του. Γι’ αυτό μπορεί να δυσκολεύεται να αναλάβει δράση στον πραγματικό κόσμο, με αποτέλεσμα να αναβάλει συνεχώς τις υποχρεώσεις του. Ο φόβος της αποτυχίας ή το αίσθημα ανεπαρκείας μπορεί να επιδεινώσει την αναβλητικότητά του.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Εκδήλωση για την ποινική νομοθεσία που αφορά στην προστασία περιβάλλοντος

xristiana

Υπόγεια Αποθήκη Καβάλας: Προς νέα παράταση πριν οι επενδυτές σφυρίξουν την λήξη του διαγωνισμού

xristiana

Face Roller: 4 πολύτιμα tips για να το χρησιμοποιείς σωστά

xristiana