ΚεντρικήΟμορφιά

Τα υπερβολικά λεπτά φρύδια των 90’s κάνουν comeback

10/10/2024

Η τάση που λατρεύτηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στη δεκαετία του ενενήντα, ήταν τα παρά πολύ λεπτά- σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια. Όσες το είχαν υιοθετήσει τότε αναφέρουν ότι ήταν μια από τις “καταστροφικότερες”  ιδέες καθώς μέχρι και σήμερα δεν μπορούν να επιφέρουν τα φρύδια τους.

Ευτυχώς όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Δε μιλάμε για φρύδια που είναι εντελώς βγαλμένα με το τσιμπιδάκι και περασμένα με μολύβι, αλλά για πιο λεπτά και φυσικά που τα έχει επιμεληθεί κάποιος ειδικός με προσοχή.

Όπως όλα τα trends έτσι και αυτό ανακυκλώνονται και γυρίζουν πίσω με την πρώτη ευκαιρία. Τα λεπτά φρύδια τα έχουμε ήδη δει σε πολλά βιντεάκια στο TikTok αλλά και στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Με αποκορύφωμα τα εκπληκτικά makeup looks που δημιούργησε η Pat McGrath για τον οίκο Margiela, όπου μεταμόρφωσε τα μοντέλα σε πορσελάνινες κούκλες.

Η τεχνική αυτή έχει επηρεάσει και πολλές celebrities όπως τη Bella Hadid η οποία έχει καθιερώσει τα λεπτά φρύδια και τη Doja Cat που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να πειραματίζεται αρκετά με το μακιγιάζ της.

Αν και εσείς έχετε επηρεαστεί και θέλετε να το δοκιμάσετε αλλά φοβάστε μη χάσετε τα φρύδια σας, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να ανακαλύψετε πως θα το πετύχετε χωρίς να πειράξετε ούτε μια τρίχα.

Χτενίστε τα και καθαρίστε τα

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε το οτιδήποτε βεβαιωθείτε ότι είναι πολύ καλά περιποιημένα. Πάρτε ένα spoolie και ξεκινήστε να τους δίνετε το σχήμα που επιθυμείτε. Μόλις είστε ικανοποιημένες πάρτε ένα τσιμπιδάκι και αφαιρέστε μόνο όσες τρίχες περισσεύουν.  

Καμουφλάρισμα

Στη συνέχεια θα επιλέξετε το πιο καλυπτικό foundation που έχετε και θα το εφαρμόσετε πάνω στα φρύδια σας. Αυτό θα το κάνετε για να δημιουργήσετε έναν κενό καμβά πάνω στον οποίο θα σχεδιάσετε από την αρχή.

Επανασχεδιασμός

Αφού έχετε “εξαφανίσει” τα παλιά σας φρύδια ήρθε η ώρα να τα σχεδιάσετε από την αρχή. Πάρτε το κατάλληλο μολύβι και δημιουργήστε το σχήμα που επιθυμείτε. Κρατήστε πάντα ως οδηγό τη φυσική σας καμπύλη. Έτσι θα κάνετε το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Αναμείξτε καλά

Το blending είναι το πιο βασικό κομμάτι της όλης διαδικασίας. Σε αυτό το σημείο θα ξανά- χρειαστείτε τη βοήθεια του spoolie σας. Βουρτσίστε πάρα πολύ καλά τα φρύδια σας με φορά προς τα πάνω και προς τα έξω για να αφαιρέσετε το περίσσιο προϊόν.

Concealer

Για να φαίνονται πιο λεία χρησιμοποιήστε concealer. Τοποθετήστε μια πολύ μικρή ποσότητα στο πινέλο σας και ξεκινήστε να το εφαρμόζετε γύρο-γύρο. Με αυτό τον τρόπο θα καλύψετε τυχόν τρίχες και θα φωτίσετε την περιοχή.

Highlighter

Τέλος, τοποθετήστε λίγο highlighter ή μια σκιά shimmer στο κόκαλο από πάνω.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καλοκαιρινή Εθελοντική Αιμοδοσία Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

xristiana

Χριστουγεννιάτικη Εκστρατεία Συγκέντρωσης Τροφίμων Και Ειδών Πρώτης Ανάγκης Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»

xristiana

Πως θα δημιουργήσεις το frosted eye make up look του οίκου Chanel

xristiana