ΚεντρικήΜαγειρική

Σπιτικό άλειμμα φουντουκιού

15/10/2024

Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού φουντούκια
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
  • 1 1/2 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν σκόνη.
  2. Προσθέστε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
  3. Συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να αποκτήστε ένα ομοιόμορφο και ρευστό μείγμα.
  4. Διατηρείται καλά σε θερμοκρασία δωματίου για εβδομάδες.

Related posts

Μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με μέλι, μουστάρδα και λαχανικά

xristiana

Χαλκιδική: Ξεκινά σήμερα το KOUZINA 2023 – Το γαστρονομικό ταξίδι και το αφιέρωμα στον Αριστοτέλη

xristiana

Προβολή της ταινίας “L’OMBRA DEL GIORNO” στις «Ημέρες Κινηματογράφου» Δροσιάς

xristiana