ΚεντρικήΟμορφιά

 Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο balayage και τις ανταύγειες;

6\10\2024

Έχεις πάρει την απόφαση να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου όμως αναρωτιέσαι ποια είναι η κατάλληλη τεχνική για εσένα; Επειδή είναι λογικό να μη γνωρίζεις ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο balayage και τις ανταύγειες θα σου τις λύσουμε παρακάτω.Ανταύγειες

Οι ανταύγειες είναι μια τεχνική που ακολουθείται πολλά χρόνια πριν το balayage και οι περισσότεροι έχουμε μια διαστρεβλωμένη άποψη για αυτές. Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι πιο ξανθές και παχιές τούφες στα μαλλιά που έχουν ως αποτέλεσμα να μοιάζουν με ρίγες αντί να δίνουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Η τεχνική αυτή όμως τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί αρκετά και για να δημιουργηθούν οι ανταύγειες χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα έτσι ώστε να απομονωθούν οι τούφες που θέλουμε να έχουν διαφορετικό χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο προσθέτουμε διάσταση και περισσότερο βάθος στα μαλλιά.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι πως αν επιλέξεις τις ανταύγειες θα χρειαστεί να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο αρκετά συχνά.Balayage

Το balayage είναι μια τεχνική που μπορεί να μας χαρίσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τις ανταύγειες το προϊόν εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στα μαλλιά χωρίς αλουμινόχαρτα.

Αυτή η τεχνική δημιουργεί ένα πιο φυσικό εφέ ξανοίγματος αφού αφήνει τη ρίζα στην φυσική της απόχρωση κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει αρκετά αν δεν θέλεις να ανανεώνεις τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο κάθε μήνα.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Γιατί οι μπάρες πρωτεΐνης δεν αποτελούν ένα υγιεινό σνακ

xristiana

DIY: Μάσκα προσώπου για λάμψη και ελαστικότητα

xristiana

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

xristiana