ΚεντρικήΚοινωνικά

Παράσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου

4/10/2024

Μία μοναδική θεατρική παράσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα φιλοξενήσει το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» – Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00.

Η παράσταση έχει τον τίτλο «Μια φορά και… ποιον καιρό;», είναι σε κείμενο της συγγραφέως Σμαράγδας Χατζηαντωνίου, σκηνοθεσία Ραχήλ Θεοφάνους και χορογραφίες Ραχήλ Θεοφάνους, Κατερίνας Βατίτση και Χαρισίας Παλέγκα.

Συμμετέχουν οι μαθητές και χορευτές της σχολής χορού «Ραχήλ Θ. Θεοφάνους», καθώς και ενήλικες και ανήλικοι ερασιτέχνες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «Grupa Nostras». Η χρονική της διάρκεια θα είναι μιάμιση ώρα με διάλειμμα.

Η παράσταση πλαισιώνεται από μία γυναικεία φωνή καθώς και από δύο μουσικούς.

Το παραμύθι πραγματεύεται τη βίαιη είσοδο της τεχνολογίας στη ζωή των παιδιών, πώς τα παιδιά μέσα από τη χρήση των κινητών και των tablet έχουν χάσει την επαφή με το παραμύθι και τα άτομα μέσα από την οικογένεια που τα διηγούνταν, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει επιθετικά, να υπάρχει πλέον το bulling σε όλα τα επίπεδα και περιβάλλοντα της ζωής τους και βγάζει ένα πολύ δυνατό ηθικό δίδαγμα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Αντί εισιτηρίου, θα συλλέγονται τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου.

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

ΠΚΜ: Ξεκινά σήμερα η δεύτερη διανομή προϊόντων για του δικαιούχος του ΤΕΒΑ

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Παράταση Αιτήσεων Στα Επιδοτούμενα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Νέων

xristiana